2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
صبح ۱۱ مرتبه سوره توحید وقتی که بیدار میشی  به مدت ۳ ماه. هر روز ۷۸۶ مرتبه بسم الله الرحمن ...

ممنون داداش جان 

یعنی دیگه کلا رفع میشه چون اون اقا گفتش باید برات دعا بنویسم

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
ن تعبیر نمیکنه  ن سید نیست  فقط به خاطر عبادت یا کارهای خوبی که می‌کنه خدا دوسش داره و ا ...

به مامانت بگو برای متم دعا کنه که همه چی درست بشه 😭

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میخوام ارتباطم با خدا قوی بشه چکارایی کنم  قبلا همیشه نماز می‌خوندم الان دخترم نمیزارع بعضی ...

نماز اول وقت. نماز شب مخصوصا نماز شب اصلا یک چیز دیگس

به فقیرا همیشه کمک کن.  همیشهههههههه. حتی اگر کم باشه 

واجبات رو هم رعایت کنید. و احکام 

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
ممنون داداش جان  یعنی دیگه کلا رفع میشه چون اون اقا گفتش باید برات دعا بنویسم

ن بعضی وقتا. خود به خود رفع میشه. خدا همیشه کمک می‌کنه.  و اینم بگم حرز امام جواد هم بگیر. خیلی‌ عالیه خیلی‌ 

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
اره عزیزم الان بده گم نکنی بعد هروقت اوکی بودی پیام بده

قربونت شب بهت پیام میدم همه چیو برات تعریف میکنم شاید تونستی کمکم کنی واقعا نیاز دارم یکی یکم امیدوارم کنه اصلا یه جوریم انگار دلم شکسته حالم خوب نیست افسرده شدم.. الان دیگه چیزی حس میکنی راجبم؟ اگر چیزی اومد توی ذهنت بهم بگو لطفا

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
شما هم میتونید رابططون رو با خدا قوی کنید 

دارم تلاشمو میکنم ولی خب شاید ی واسطه پاک بتونه برای کاری بکنه بقول معروف ریش گرو بزاره که خدا کمک کنه بهم زندگیمو نجات بده

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
میگن چطور متوجه بشیم امام زمان از انتخابمون در ازدواج راضیه وعاقبت بخیر میشیم باطرف؟

خصوصی میگم بهتون

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ن بعضی وقتا. خود به خود رفع میشه. خدا همیشه کمک می‌کنه.  و اینم بگم حرز امام جواد هم بگیر. خیلی ...

اها باشه ممنون. چشمم

عزیزم میشه بگین من این حامله ام یا نه؟

نمیدونم عزیزم بی اطلاعم🙏

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بهتون درخواست دوستی میدم اونجا بهم بگید تاپیکو قفل میکنم بچه ها دارن اذیت میشن 

بله در خدمتم