2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
اره یه چیزایی راجبشون میدونم مثلا یک سال ما میشه صد سال اونا مثلا نباید پا بزاری روی خاکستر یا ابجوش ...

صبح ۱۱ مرتبه سوره توحید وقتی که بیدار میشی 

به مدت ۳ ماه. هر روز ۷۸۶ مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بگو 

هر روز سوره طه رو بخون روی آب و با آب اون شب ها غسل کن آب غسل توی چاه نرود 

به مدت ۷ روز سوره بقره رو گوش بده 

هر روز سوره یاسین رو بخون روی آب و اون رو بخور

شب ها قبل از خواب ۳ بار سوره ناس ۳ بار فلق ۳ بار ایت الکرسی تا هو عللی الضیم بخون

این کارها رو ۳ ماه ( توی روزهای چهارشنبه پنجشبه جمعه ) 

مثال( یک نمک دانه درشت تهیه کرده و درون ظرفی ریخته سپس وضو بگیرید و رو به قبله ) 

ظرف ها را روبه روی خودتون قرار داده و سوره های زیر رو بخونید 

👇

سوره یاسین یک مرتبه 

آیت الکرسی ۴۱ مرتبه تا هو علی الظیم 

فلق ۱ مرتبه 

ناس یک مرتبه 

سوره فتح ۳ مرتبه 

بعد از اتمام قراعت نمک هارو داخل تشت آب ریخته و خوب حل کنید در روز های چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه به وقت غروب با همین آب غسل فرمایید 🙂❤️

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
جن ها یک قبیله ایی دارن بهش میگن پری. خیلی‌ خوشگلن. بعدشم بعید می‌دونم. پری اصلا اذیت نمیکنه 

پریو که میگن خانمای حامله رو اذیت میکنه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مرسی که جواب دادی  درسته دقیقا همه چیو درست گرفتین   اره یه حاجت محاااال ...

وای فداتبشم امیدوارم مشکلاتت حل بشه 

چیو درست گفتم میشه یکم بهش اشاره کنی

.

ی جاهایی ناامید میشم حتی چله حق شناسم برداشتم حتی دوستم رفت کربلا نامه نوشتم حتی خواب امام حسینم دید ...

درک میکنم عزیزم.حق داری که دلتنگ و منقلب باشی.بذار با کسی مشورت کنم اگر جوابی گرفتم مجدد اینجا پست میذارم.اما این مسیر عالیه که داری میری.اینحا تهش نور و رحمت و سعادته حتی اگه برگشت همسرت نباشه که معلوم نیست حکمت های خدا...امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
جن ها یک قبیله ایی دارن بهش میگن پری. خیلی‌ خوشگلن. بعدشم بعید می‌دونم. پری اصلا اذیت نمیکنه 

آخه من سر بارداری دخترم چیزی نمی دیدم ولی انگار یه ترس تو دلم بود بهم گفت پری داری نمی‌دونم

ن تعبیر نمیکنه  ن سید نیست  فقط به خاطر عبادت یا کارهای خوبی که می‌کنه خدا دوسش داره و ا ...

اخی عزیزم چه خوب خوش به سعادتش 

امکانش هست بهش بگید برای منم دعا کنه 

خیلی دوست دارم حاجت محالم رو خدا بهم بده..

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
همه رو انجام دادم مشاوره واسطه ....لج کرده خیلی لجبازه خودشم داره اذیت میشه ارومو قرار نداره اما نمی ...

عجب...لعنت بر شیاطین که به کانون خانواده ها حمله کردن.درست میشه فقط صبور و مستحکم باش تو مسیر نور

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
وای فداتبشم امیدوارم مشکلاتت حل بشه  چیو درست گفتم میشه یکم بهش اشاره کنی

میشه بعدا درخواست بدم اونجا همه چیو برات تعریف کنم؟

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
درک میکنم عزیزم.حق داری که دلتنگ و منقلب باشی.بذار با کسی مشورت کنم اگر جوابی گرفتم مجدد اینجا پست م ...

بهتون درخواست دوستی میدم اونجا بهم بگید تاپیکو قفل میکنم بچه ها دارن اذیت میشن 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
اوووه انقدر امتحانای سختتر دیدم.خدا برات نخواد از این سختا..البته که در مقامات عرفانی امتحانات سخت ن ...

میگن چطور متوجه بشیم امام زمان از انتخابمون در ازدواج راضیه وعاقبت بخیر میشیم باطرف؟

اخی عزیزم چه خوب خوش به سعادتش  امکانش هست بهش بگید برای منم دعا کنه  خیلی دوست دارم حاج ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد. الهی به حاجت دلتون برسید ✨ نگران نباش خدا حاجتتو میدع

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
صبح ۱۱ مرتبه سوره توحید وقتی که بیدار میشی  به مدت ۳ ماه. هر روز ۷۸۶ مرتبه بسم الله الرحمن ...

من میخوام ارتباطم با خدا قوی بشه چکارایی کنم 

قبلا همیشه نماز می‌خوندم الان دخترم نمیزارع بعضیا قضا میشه