2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
خدا صبرش زیاده من الان ۶ماه واقعا توی جهنمم دلم میخواد برگرده همسرم

ذکر یاودود ۱۰۰۱ مرتبه رو گرفتی؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
امتحانه دیگه... آیه و لَنَبلُوَنکم بشی ٕ مِن الخوف ...رو تا اخر بخون و بهش فکر کن.

چرا همیشه امتحانای سختو از من میگیره

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ذکر یاودود ۱۰۰۱ مرتبه رو گرفتی؟

روزی چندبار میگم 

صلوات حضرت فاطمه 

کنارمون مزار شهدا داریم هرروز براشون سر مزار یاسین میخونم 

چله کلیمیه برداشتم 

کلا روزام با دعا ذکر قران میگذره

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
بین جن ها دانشمند هست دکتر. هست علم و دانش دارن عمر زیاد. زاد و ولد. تو بعد دیگه هستن. ملکه پادشاه. ...

بعد راجب تاپیکی که زدین که مامانت خواب پیامبرا رو دیده منم خیلی خواب شهدا و اماما رو میبینم مامانت بلده خواب رو تعبیر کنه؟  مامانت سیده ؟؟

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
چرا همیشه امتحانای سختو از من میگیره

اوووه انقدر امتحانای سختتر دیدم.خدا برات نخواد از این سختا..البته که در مقامات عرفانی امتحانات سخت نقل و نبات هم هست.سالک رو رشد میده و مقرب محبوب میکنه.توی راحتی هیچی نمیدن ولی در رنج خیلی چیزها هست.اتصالت رو به خدا بیشتر کن تا حالت بهتر بشه و تحمل سختی راحتتر

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اوووه انقدر امتحانای سختتر دیدم.خدا برات نخواد از این سختا..البته که در مقامات عرفانی امتحانات سخت ن ...

😔برام دعا میکنید که زندگیم درست بشه من شوهرمو خیلی دوسش دارم دعام کنید زندگیم بشه مثل اون روزای قبل این اتفاق

بین جن ها دانشمند هست دکتر. هست علم و دانش دارن عمر زیاد. زاد و ولد. تو بعد دیگه هستن. ملکه پادشاه. ...

ی دونه از اینا پلیز

روزی چندبار میگم  صلوات حضرت فاطمه  کنارمون مزار شهدا داریم هرروز براشون سر مزار یاسین م ...

پس دیگه بقیه ش رو با توحید قوی بگذرون یعنی بگو همه چیز به دست توست و من تسلیم.اینا که گفتی عالیه.همینا برای اینکه خدا برات انچه مصلحت هست رو رقم بزنه خوبه.به فرموده ی اقای بهجت رحمة الله علیه دعای غیر مستجاب نداریم.اینها همه نوره برات.حتی اگر نتیجه ای که میخوای نمی بینی ناامید از اجابت نباش بدون که ذکر و دعا کار خودشو میکنه.

😔برام دعا میکنید که زندگیم درست بشه من شوهرمو خیلی دوسش دارم دعام کنید زندگیم بشه مثل اون روزای قبل ...

ان شا الله انچه خیر هست برات اتفاق میفته.بجز دعا راه های مادی مثل پیدا کردن واسطه ،مشاوره تغییر و اصلاح خودت ، صحبت در ارامش و منطقی با همسرت رو انجام دادی ؟

بعد راجب تاپیکی که زدین که مامانت خواب پیامبرا رو دیده منم خیلی خواب شهدا و اماما رو میبینم مامانت ب ...

ن تعبیر نمیکنه 

ن سید نیست 

فقط به خاطر عبادت یا کارهای خوبی که می‌کنه خدا دوسش داره و ائمه به خوابش میان 

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
پس دیگه بقیه ش رو با توحید قوی بگذرون یعنی بگو همه چیز به دست توست و من تسلیم.اینا که گفتی عالیه.همی ...

ی جاهایی ناامید میشم حتی چله حق شناسم برداشتم حتی دوستم رفت کربلا نامه نوشتم حتی خواب امام حسینم دیدم هی طلب میکردم که حاجت دارم همه بهم گفتن انقد به مشکلت فک کردی این خوابو دیدی 

انقد حس میکنم از هر گناهی دور شدم نمیدونم اگه امتحان بود موفق شدم گناهای کوچیکونکنم مث غیبت خیلی کم دروغ.... اما دیگه کافیه تحمل اینو ندارم دیگه اخه حاجت غیر شرعیم نیست اون شوهرمه ازش خواستم برگرده نمیدونم چی مانع شده

ان شا الله انچه خیر هست برات اتفاق میفته.بجز دعا راه های مادی مثل پیدا کردن واسطه ،مشاوره تغییر و اص ...

همه رو انجام دادم مشاوره واسطه ....لج کرده خیلی لجبازه خودشم داره اذیت میشه ارومو قرار نداره اما نمیدونم میخواد ثابت کنه که من حرفیو که زدم روش هستم