2777
2789
عنوان

منو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 66 پست
ما چند ماه اقدام بودیم و باردار نمیشدم . دکتر میرفتم ازمایش و سونوگرافی ... خانواده شوهرم خیلی ... ه ...

واقعا امام رضا معجزه میکنه،کاش همون موقع این خواستت ازش ی ني نی سالم و صالح ميخواستي

الانم دیر نشده

قربونت برم ... خیلی خیلی ممنونم عزیزم . با دعای قشنگت اشکای منم جاری شد . خدا برات بهترین ها رو بخوا ...

دعام کن تروخدا هارا جان 😢😢😢تو زندگی من وخواهرم گره های سخت افتاده😳😳😳😔😔

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم بعضیا چرا فک میکنن مشکل از زنه همیشه اذیتش میکنن بی نهایت ولی بعدش کاشف ب عمل میات ک مشکل از ...

هیچ وقت حرفاشون یادم نمیره ... یکیشون میگفت ما نوه های فلانی هستیم و ندیدیم تا حالا نوه های فلانی مشکل بچه داشته باشن ! 

حضرت نوح پیغمبر خدا بود نبود ? بچه ی خودش ناخلف از اب درومد !!! چه ربطی به جد ادم داره اخه ?!

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
گفتم عزیزم 

منظورم این بود دکتر چی میگه علت دیر شدن بارداریت

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
واقعا امام رضا معجزه میکنه،کاش همون موقع این خواستت ازش ی ني نی سالم و صالح ميخواستي الانم دیر نشده

الانم حتما ازش میخوام ... بهش ایمان دارم ... خودش پادرمیونی کنه برام 

منظورم این بود دکتر چی میگه علت دیر شدن بارداریت

مشکل شوهرمه عزیزم . واریکوسل داشت عمل کرده اما بعد از دوماه هنوز باردار نشدم

دعام کن تروخدا هارا جان 😢😢😢تو زندگی من وخواهرم گره های سخت افتاده😳😳😳😔😔

عزیزم ... الهی که همه ی مشکلاتتون حل شه ... اگر فوضولی نیست میتونم بپرسم چندتا از مشکلاتتونو? 

منم خودم همین مشکلو داشتم با عمل شوهرم حامله شدم 

ی فامیل داریم همه دکترا جوابش کردن اصلا پریود نمیشد رفت مشهد نمیدونم چی ب امام رضا گفت ک همونجا حامله شد الان پسرش خودش دکتره

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

صبور باش ایشالا حامله میشی اگه نشدی برو ای یو ای در مواردی ک خودت مشکلی نداری اسپرم شوهرت کمه زود جواب میده من رفتم نوبت بگیرم برا ای وی اف همونجا فهمیدم حاملم

میگم هارا جان ان شاالله ک هرچی صلاحته برات پیش بیاد.

ولی خب معلومه خیلی خودتو اذیت میکنی.یک سال که چیزی نیست خودتو باختی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
الانم حتما ازش میخوام ... بهش ایمان دارم ... خودش پادرمیونی کنه برام 

هیچ جا پنجره فولاد امام رضا نمیشه

یه زیارت دونفره از خیلی آزمایشات و دکتر رفتانا هزینش کناره،دوستم تورو خدا بهش فکر کن

آه نمیدونی چقدر دلم زیارت خواست  

منم خودم همین مشکلو داشتم با عمل شوهرم حامله شدم  ی فامیل داریم همه دکترا جوابش کردن اصلا پریو ...

جدی ? بعد از چند ماه حامله شدی ? من شوهرم اسپرمش یک میلیون بود قبل از عمل . این هفته میخواد بره ازملیش بده ...

قربون امام رضا بشمکه دست خالی برنمیگردونه 

میگم هارا جان ان شاالله ک هرچی صلاحته برات پیش بیاد. ولی خب معلومه خیلی خودتو اذیت میکنی.یک سال که ...

خسته شدم ... کار هر روز پدر شوهر و مادر شوهرم دعا کردنه ... تا ما رو میبینن حرف بچه میزنن ... مشکلاتی هم دارم که واقعا حس میکنم حضور بچه کمکم میکنه 

جدی ? بعد از چند ماه حامله شدی ? من شوهرم اسپرمش یک میلیون بود قبل از عمل . این هفته میخواد بره ازمل ...

من زود حامله شدم هنوز شوهرم از نداده بود ان شاالله توهم حاجت روا بشی اسپرمش خوب بود حرکتش صفر بود و موفولوژیش زیر 20 درصد

هیچ جا پنجره فولاد امام رضا نمیشه یه زیارت دونفره از خیلی آزمایشات و دکتر رفتانا هزینش کناره،دوستم ...

یا امام رضا ... من وقتی دلم میگیره زنگ میزنم حرمشو باهاش حرف میزنم ... الهی که خیلی زود بری پا بوسش .. 

دعا کن منم بطلبه باز برم پیشش