2777
2789
عنوان

منو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 66 پست
من زود حامله شدم هنوز شوهرم از نداده بود ان شاالله توهم حاجت روا بشی اسپرمش خوب بود حرکتش صفر بود و ...

خدا کوچولوتو نگه داره برات عزیزم . راضیم به رضای خدا . هرچی خودش بخواد برامون 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

من 4 سال شد خیلی بد بود دعا ک هیچی پدرشوهرم برگشت گفت تو عرضه نداری بچه بزایی خواهرشوهرم حامله شد ازم قائم کرد تا 5 ماهگی ک دیگه تابلو بود خیلی اشک ریختم بعد اینکه فهمیدن مشکل از شوهرمه بازم فکر میکردن من عیب دارم میگفت پسرم عمل کرد ببینم تو اخرش میتونی حامله بشی یا نه همون ماه اول باردار شدم فقط خدا خواست

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ... الهی که همه ی مشکلاتتون حل شه ... اگر فوضولی نیست میتونم بپرسم چندتا از مشکلاتتونو? 

نه عزیز دلم این چه حرفیه بی تابم واسه خواهرم داره جلو چشمام آب میشه خیلی اذیتش میکنن تو خونه خودمم همینم 

از کارم مجبور شدم دربیام بیرون فرصت های خوبمو از دست دادم واسه ازدواج حالا شاید بگی قسمته و اینا ولی خدا ب دل من و خواهرم نگاه کنه واقعا دارم له میشم دردم یکی دوتا نیست امام صادق میگن از زبان دیگران دعا کنید تا خدا دعاتونو مستجاب کنه شمام برای ما دعا کن 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

سه ماه از عروسيم می گذشت با همسرم رفتیم مشهد،نه تو اقدام بودم نه هیچی

با همسرم برای سراسر زندگی مون کلی خواسته داشتیم که مهمترينش فرزندان سالم و صالح،عاقبت ب خیر و عاقبت ب شهادت بود،ازش فرزندانی خواستم ک گریه کن حضرت زهرا و سینه زن امام حسین باشن

یک هفته بعد از برگشتمون ب تهران در حالی دو روز ب پری مونده بود چون فکر میکردیم دوران امن رابطه محافظت نشده داشتیم ودر کمال ناباوری باردارشدم

شوهرم بعد از اینکه شنید فقط گفت هدیه امام رضاست رو چشممون بزرگش میکنیم

الان یک سالشه دخترم

اینارو گفتم تا بگم دیدم معجزه امام رضا رو تو زندگيم

من 4 سال شد خیلی بد بود دعا ک هیچی پدرشوهرم برگشت گفت تو عرضه نداری بچه بزایی خواهرشوهرم حامله شد از ...

الحمدلله عزیزم ... خدا رو شکر دهن اینا بسته شد ! منم همینا دیوونم کردن ... 

کاش منم حامله میشدم ... من شوهرم تعدادش و حرکتش و مورفولوژیش همشون پایین بودن اونم خیلی . دکتر هم گفت تا سه ماه و نیم اقدام کنین ... الان ماه دوم بودیم . دو ماه دیگه وقت داریم 

یا امام رضا ... من وقتی دلم میگیره زنگ میزنم حرمشو باهاش حرف میزنم ... الهی که خیلی زود بری پا بوسش ...

عزیزم 😍😍😍😍خواستم بت این پیشنهادو بدم در اولین فرصت ک برم حرم امام رضا ان شاءالله برات نماز میخونم اگه قابل باشم

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
سه ماه از عروسيم می گذشت با همسرم رفتیم مشهد،نه تو اقدام بودم نه هیچی با همسرم برای سراسر زندگی مون ...

الهی 😢😢😢ان شاءالله ب قول جنوبیا عروس حضرت فاطمه بشه خدا برات نگه اش داره

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

[QUOTE=43790708]الحمدلله عزیزم ... خدا رو شکر دهن اینا بسته شد ! منم همینا دیوونم کردن ...  کاش منم حامله میشد ...[/Qان شالله میشی گرمی جات ب شوهرت بده و قرصایی ک دکتر میده یادم نیست اسمشو واسه تقویت اسپرم خوبن مصرف کنه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
نه عزیز دلم این چه حرفیه بی تابم واسه خواهرم داره جلو چشمام آب میشه خیلی اذیتش میکنن تو خونه خودمم ه ...

الهی که همه ی مشکلاتت خیلی زود حل بشه . اگه ازت پرسیدم مشکلتون چیه بخاطر این بود که چندتا راهکار دارم واسه مشکلات مختلف که خودم از همشون نتیجه دیدم . 

مثلا مشکلت اگر مالیه ... یا ازار و اذیت زبانی .. بی احترامی... و ... 

کی داره خواهرتو اذیت میکنه ??? 

میتونم بفهممت عزیزم ادم وقتی موقعیتهاش رو از دست میده خیلی ناراحت میشه . الهی که بهترین ها برات رقم بخوره . اگر دوست داشتی بگو شاید شاید بتونم کمکت کنم عزیزم . حتما دعات میکنم اگر قابل باشم دوست خوبم 

سه ماه از عروسيم می گذشت با همسرم رفتیم مشهد،نه تو اقدام بودم نه هیچی با همسرم برای سراسر زندگی مون ...

عزیزم چقدر قشنگ ... الهی که زنده باشه ... میشه از همون امام رضات یه بچه ی سالم هم برای من بخوای ??? الهی که بچت همیشه زنده باشه و هروسیش رو ببینی

عزیزم 😍😍😍😍خواستم بت این پیشنهادو بدم در اولین فرصت ک برم حرم امام رضا ان شاءالله برات نماز میخون ...

میشه رفتی حرم واسه منم دعا کنی.من چهار ماه پیش به هر طریقی بود قسمت شدم رفتم امام رضا.خیلی ازش خواستم ولی همچنان منتظرم و تو اقدام.واسه همه دعا کن واسه منم دعا کن.شاید به نظرتون 4ماه زیاد نباشه ولی از خیلی وقت پیش درگیرشم و نمیشد برم اقدام ولی الان حرف مردم آدمو کلافه میکنه.خیلی سخته انتظار.خدایا این انتظارو واسه همه پایان بده

الهی که همه ی مشکلاتت خیلی زود حل بشه . اگه ازت پرسیدم مشکلتون چیه بخاطر این بود که چندتا راهکار دار ...

ممنونم ک ب فگرمی درخواست دوستی میدم بپذیر عزیزم ان شاءالله سر فرصت فردا کامل برات تعریف میکنم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘شبت بخیر سوره بقره یادت نره دعام کن 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
عزیزم 😍😍😍😍خواستم بت این پیشنهادو بدم در اولین فرصت ک برم حرم امام رضا ان شاءالله برات نماز میخون ...

واقعا ???? خدا از بزرگی کمت نکنه خواهرم ... بخدا اشکم درومد از این همه مهربونیت... همیشه دلت خوش باشه و تنت سالم .. خدا خیرت بده دوستم