2777
2789
عنوان

منو همسرم

2361 بازدید | 66 پست

خدا رو شکر ... زندگیمون خوبه دوسال و نیمه ازدواج کردیم البته کمو کسری زیاده سوسه ی ادمای اطراف زیاده ... دلسوزیای عذاب اور زیاده 

اما امشب باز دلم عجیب هوای یه بچه کرد . بخدا ناشکری نمیکنم ... الحمدلله الحمدلله الحمدلله .. 

فقط خدا کنه منم صاحب یه بچه ی سالم بشم ..خداجونم... داره میشه دو سال ... هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم این همه وقت برای بچه دووم بیارم . 

یادمه اون موقع ها خواننده خاموش بودم میومدم تو تاپیک اقدامیا میدیدم هر کدوم چند سال منتظرن . همش میگفتم اینا چجوری صبر میکنن !!! 

و الان منم منتظرم .. از یک سال بیشتره و هنوز دو سال نشده ... خیلی کارا کردیم ... سختی کشیدیم دوا درمون یه طرف حرفای این مردم ناخرد هم یطرف... 

خدایا شکرت ... میدونم حتما لیاقت نداشتم حتما تقدیرم این بوده اما امید دارم ... راضیم به رضای خودت خدا جونم . هر موقع تو بخوای ... بازم شکرت 

دخترا یه دعای کوچیک برامون کنین خواهش میکنم ... الهی که آرزویی نمونه تو دلتون 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

عزیزدلم امیدوارم هر موقع به صلاحت بود خدا یه نی نی ناز وسالم وخوشگل بده بهت. 😘😘😘😘

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله به زودی خدا یه نی نی سالم و صالح میزاره تو دلت  

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 
ان شاالله بزودی صاحب یه بچه سالم بشی🙏

سلام اورانوس خانم خوبی ؟؟؟ همیشه یاد داستان زندگیت میافتم ... تنها داستانیه ک انفد تحت تاثیرم قرار داد ... هرازگاهی یادت میافتم 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
ايشالا به حق همين ساعت بچه دار بشي ولي عزيزم بچه خيليم تحفه نيست از زندگيت لذت ببر 

اره میدونم عزیزم ... اما چیکار کنم ... انگار عطش دارم .. یوقتایی حس مادرانم عجیب گل میکنه ... 

منم پنج ساله منتظرم انشالله خدا کمکتون کنه

عزیزم .. الهی که خدا اول به تو یه بچه ی سالم بده و بعد به من 

ممنونم دخترا . الهی که همیشه دلتون خوش باشه به ارزوهایی که براورده شدن 

هارا جان ختم سوره بقره بگیر تو همه تاپیکای منتظرا میگم روزای اول کل روزت میره ولی بعدش روان ترو سریع تر میخونی 

واقعا ازش نتیجه گرفتن 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
اره میدونم عزیزم ... اما چیکار کنم ... انگار عطش دارم .. یوقتایی حس مادرانم عجیب گل میکنه ... 

اره خب معمولا هر كس چيزيو نداره هميشه دنبالشه كسيم كه داره قدر نميدونه ولي ايشالا خدا يه بچه سالم بهت بده 

دلم تنگ شده واست...
سلام اورانوس خانم خوبی ؟؟؟ همیشه یاد داستان زندگیت میافتم ... تنها داستانیه ک انفد تحت تاثیرم قرار د ...

سلام عزیزم تو خوبی؟

امیدوارم غمگینت نکرده باشه😊

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور