2777
2789
عنوان

منو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 66 پست

مشکلت چیه گلم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هارا جان ختم سوره بقره بگیر تو همه تاپیکای منتظرا میگم روزای اول کل روزت میره ولی بعدش روان ترو سریع ...

ختمش چجوریه عزیزم ? برام میگی عزیز دلم?

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
سلام عزیزم تو خوبی؟ امیدوارم غمگینت نکرده باشه😊

ممنووون سلامت باشی ...

چرا بعصی جاهاش واقعا اشکم دراومد ... هروفت یادت میکنم دعااااا میکنم که با شوهرت خیلی بیشتر از همیشه احساس خوشبختی کنی و اصلا یاد گذشته نیوفتی

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
عزیزم انشالله امسال دامنت سبز میشه به حق امام رضا  

قربون امام رضا برم ... همون موقع حاجتم رو داد ... با چشم خودم دیدم زمانی که حاجت روام کرد . الان میگم داستانشو

ممنووون سلامت باشی ... چرا بعصی جاهاش واقعا اشکم دراومد ... هروفت یادت میکنم دعااااا میکنم که با شو ...

فدای مهربونیت❤

ان شالله همیشه شاد و خوشبخت باشی

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

ما چند ماه اقدام بودیم و باردار نمیشدم . دکتر میرفتم ازمایش و سونوگرافی ... خانواده شوهرم خیلی ... همش میگفتن حتما مشکل داری که حامله نمیشی... یکیشون میگفت چله روت افتاده ... یکیشون میگفت ببریمش فلان شهر ... یکی میگفت این معجونو بخور و ... 

دلم خیلی میشکست... اصلا افسرده شده بودم ... رفتم اخرین دکترم که گفت یکم تنبلی داری ... منم تا میتونستم گریه میکردم دکتر سرم داد زد گفت تو هیچیت نیست بچه و ...  تحمل هیچ چیزی رو نداشتم . بیشتر بخاطر اذیتای خانواده شوهرم . 

برای اولین بار با شوهرمو خانوادش رفتیم مشهد ... همون جا از امام رضا خواستم که اگه صلاحمون و قسمتمون به بچه الان نیست مشکل از من نباشه که دلم تحمل این حرفا رو نداره ... 

بعد که برگشتیم شوهرم راضی شد بره ازمایش بده و مشکل از اون بود . واریکوسل شدید و تعداد اسپرم یک میلیون ! 

الان دوماهه عمل کرده... از همون امام رضا هم شفای شوهرم رو خواستم 

ختمش چجوریه عزیزم ? برام میگی عزیز دلم?

هرروز تا روزی ک ان شاءالله جواب آزمایشت مثبت دربیات باید تمام سوره بقره رو بخونی با خلوص نیت و اعتقاد کامل بخون 

دیگه وضع شما از اون بنده خدایی ک 10سال حامله نمیشد و بعد از ختم سوره بقره خدا بهش دوقلو داد ک بدتر نیست 

به حق خانم فاطمه زهرا ان شاءالله تاپیک بارداریتو با چشمام ببینم هادا جان

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
ما چند ماه اقدام بودیم و باردار نمیشدم . دکتر میرفتم ازمایش و سونوگرافی ... خانواده شوهرم خیلی ... ه ...

نمیدونم بعضیا چرا فک میکنن مشکل از زنه همیشه اذیتش میکنن بی نهایت ولی بعدش کاشف ب عمل میات ک مشکل از شازده بی عیبشونه😒😒😒

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
هرروز تا روزی ک ان شاءالله جواب آزمایشت مثبت دربیات باید تمام سوره بقره رو بخونی با خلوص نیت و اعتقا ...

قربونت برم ... خیلی خیلی ممنونم عزیزم . با دعای قشنگت اشکای منم جاری شد . خدا برات بهترین ها رو بخواد ...