2777
2789
نه  ولی یسری ادرار رو نگه داشتم بعدش قطره قطره میومد

خب همینه دیگه وقتی دیر بری مثانه مثل اسفنج میمونه اولش انگار از ‌وسطش خیلی میاد بعدش انگار از کناره هاش که پر شده بوده کم کم جمع میشه و میریزه 

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله منم استرس میگیرم تکرر ادرار پیدا میکنم

یسری ادرار رو نگه داشتم بعدش قطره قطره میومد

اینسری حس کردم ادرار بی اختیاری هس یعنی از استرسه؟

یه مدت نگرانی و دلشوره زیاد دارم

خب همینه دیگه وقتی دیر بری مثانه مثل اسفنج میمونه اولش انگار از ‌وسطش خیلی میاد بعدش انگار ...

من چند روزه گریه زیاد کردم این باعث کم ابی بدن میشه؟؟ 

مثلا ۳،۴ تا لیوان اب خوردم ولی فک کنم یکی دو بار فقط رفتم برای ادرار

این عادیه؟ برای شما پیش اومده

استرس نکنه ادرار کم شده

من چند روزه گریه زیاد کردم این باعث کم ابی بدن میشه؟؟  مثلا ۳،۴ تا لیوان اب خوردم ولی فک ...

خودتم بکشی بیشتر از نصف استکان گریه نمیکنی

چرا اینقدر گریه کردی ؟

میخوای تعریف کنی سبک بشی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خودتم بکشی بیشتر از نصف استکان گریه نمیکنی چرا اینقدر گریه کردی ؟ میخوای تعریف کنی سبک بشی

چون استرسی هستم وسواس فکری دارم خیلی فکرو خبال اذیتم میکنه😣

باید برم روانشناس

راهی سراغ داری بیخیال باشم ؟ 

چون استرسی هستم وسواس فکری دارم خیلی فکرو خبال اذیتم میکنه😣 باید برم روانشناس راهی سراغ داری بیخی ...

مسیرها رو پیاده برو تند

هر روز برو پارک راه برو و نرمش کن

حتما برو طب سنتی که پزشک باشه مزاج شناسی میکنه و میگه چی بخور و نخور خوب میشی نگران نباش