2789
عنوان

الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 24 پست
تو حال زندگی کن .. اینده رو خودت از الان بساز .. چرا سختش میکنی عزیزم .. با اینکه ب نظرم هممون یه رو ...

یه جاهایی ساختن غیر ممکنه دست و پات همه جوره بسته س

چقد تلاش کنم واسه ساختن. کاش میشد یه مدت فقط نشست لذت برد. 

چی رنده می کردی حالا

یه روزایی آدم می فهمه هر چیم تلاش کنه باز درجا زدنه و میلیمتری میره جلو مقایسه هم آدمو داغون می کنه ...

فیلی تو کاملا زندگی منو گفتی  

منم کل زندگیم درجا زدن بوده.

نمیگم ناامید نیستم،اما با غصه خوردن چی درست میشه؟

بعضی وقتا خودمو میزنم به بیخیالی.هرچند زیاد دوام نمیاره و دوباره غمم شروع میشه.

اما کم کم دارم یاد میگیرم،حداقل چطور با دردام کنار بیام.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانم میگه غصه نخور. فکر نکن. 

غصه نخورم فکر نکنم کار دیگه ای هم ندارم بکنم

باز از بیکاری فکر و خیال برام میاد

یا فکر می کنم بیکارم عمرم داره تلف میشه

باز غصه می خورم

اصلا راه گریزی ازش نیس انگار

یه جاهایی ساختن غیر ممکنه دست و پات همه جوره بسته س چقد تلاش کنم واسه ساختن. کاش میشد یه مدت فقط نش ...

خعلی حال بدیه حالت😣

پیااازززز😒😒😒

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
حالا غم و غصه رو بیخیال. اون کلاسی که قرار بود بری و دودل بودی چی شد؟اوکی شد؟

اره رفتمش. دختره هم دیدم اما اصلا حتی نگاشم نکردم چه برسه به سلام و اینا. حتی حرفم که میزد نگاش نکردم. ولی خب همون شنیدن حرفاشم ازارم میداد. اما باز خوشحالم که مجبور نشدم باش همکلام شم و امیدوارم در اینده هم نشم

اره رفتمش. دختره هم دیدم اما اصلا حتی نگاشم نکردم چه برسه به سلام و اینا. حتی حرفم که میزد نگاش نکرد ...

چون جو کلاس شلوغ هست،کم کم میره به سمت کسای دیگه.

کار خوبی کردی بخاطر اون از کلاست نزدی

متاهلی یا کمک به مامانت می کردی؟  من هر وقت موقع کمک کردن خرابکاری می کنم مامانم میگه کار دختر ...

نبابا متاهلم ..مامانم بود ک کار نمیکردم .. داشتم باهاش حرفم میزدم یهو داد زدم محبت مادرانش گل کرد گفت زهرمار چته😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
چون جو کلاس شلوغ هست،کم کم میره به سمت کسای دیگه. کار خوبی کردی بخاطر اون از کلاست نزدی

به خود استادمون توضیح دادم. گفت حق داری این کلا حالتش یه جوریه که انرژی منفی میده جدا از کارایی که باهات کرده. گفت چندبارم سربسته و غیرمستقیم سعی کردم بش بفهمونم که لاقل حالت چهره تو عوض کن انقد منفی نباشه یا تو رفتارات و حرفات تجدید نظر کن اما فایده نداشته