2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دو سه روزه همش دپ و افسردم م. استرس آینده مو دارم. راستش حتی یه ذره هم امیدوار نیستم به زندگیم. یه ذره هم حس خوشی از زندگیم ندارم. 

بعد مدتها کارم طوری شد که تونستم عصر تمومش کنم. اما نه جایی دارم برم. نه کاری که انجام بدم. نه کسی که باهاش حرف بزنم. فقط یه عالمه غصه و نگرانی. با مامانم درد دل کردم کلی گریه کردم. اون بیچاره هم کلافه س از دست من. حالا مثل نعش افتادم. چشام می سوزه. و وجودم خالی. خالی خالی. 

۴ روز پیش پژو پارس خریدم ۳۴ تومن پسر برادر شوهرم بردش داغ‌ونش کرد آوردش ماشین هنوز بیمه بدنه نداشت پ ...

وااااای اخه چرا بهش دادین

چقد اعصاب خورد کن

اه

پدر مادرش به روی خودشون نمیارن؟ 

۴ روز پیش پژو پارس خریدم ۳۴ تومن پسر برادر شوهرم بردش داغ‌ونش کرد آوردش ماشین هنوز بیمه بدنه نداشت پ ...

عه راستی چیشد برادرشوهرت چیکارکرد؟

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

فیلی چرا انقدر ناامید؟؟(البته خودم امروز کلی گریه کردم به این بخت بدم فکر نکن از خوشی زیاد میگم)

اما تو خیلی قوی هستی.

قبلا تاپیک هات رو میخوندم.

تو خیلی سعی میکنی تغییر بدی این زندگی رو،مطمئن باش یک روزی این اتفاق میفته.

من به معجزه ایمان دارم،مخصوصا با تلاش های تو

دو سه روزه همش دپ و افسردم م. استرس آینده مو دارم. راستش حتی یه ذره هم امیدوار نیستم به زندگیم. یه ذ ...

تو حال زندگی کن .. اینده رو خودت از الان بساز .. چرا سختش میکنی عزیزم .. با اینکه ب نظرم هممون یه روزایی حالمون خراب میشه..اما نذار طولانی شه

انگشت تایپمم زدم داغون کردم😢😢

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
فیلی چرا انقدر ناامید؟؟(البته خودم امروز کلی گریه کردم به این بخت بدم فکر نکن از خوشی زیاد میگم) ام ...

یه روزایی آدم می فهمه هر چیم تلاش کنه باز درجا زدنه و میلیمتری میره جلو

مقایسه هم آدمو داغون می کنه

می بینی داری جون می کنی اما چیزایی که میخوای رو نمی تونی داشته باشی

اما بقیه بدون ذره ای زحمت همه چی واسشون مهیاس

فقط عمرم داره حروم میشه بدون هیچ لذتی بدون هیچ دستاوردی 

کاش منم می تونستم از ته دل لخندم یا یه لحظه آرامش داشته باشم