2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797062 بازدید | 90713 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به آلما جان و همه ی قلمبه های خوشگل تاپیک😍 گلم خاطره م صفحه ی۲۰۱۴ هست ولی من تو خاطره م صداش ...

سلام عزیز

کلیت حرفت درسته ها

ولی تو جزییات فکر میکنم استدلالت دقیق نبوده

ببین بعضی عوارضی که گفتی برا نفس زایمان و بارداریه عمدتا.

خصوصا گاهی اوقات بارداری و زایمان دوم نسبت به اول سخت تر و پر عوارض تره

فامیل ما بعد زایمان دچار افسردگی شد، یکیشونم وسواس فکری حاد گرفت، هر دو هم طبیعی بودن. دیگه به مزاج، روحیه، قوت معنوی، جون جسمی، اوضاع عمومی بدن بعد زایمان و... مرتبطه این موضوع.

بنابراین اگر سزارین هم میبودی احتمالش زیاده دچار این عارضه میشدی ولو بالاتر ، حالا باز تاکید میکنم احتمالا#  

در مورد بخیه، باز هم مشکلات بخیه سزارین با اختلاف بسیار زیاد، از بخیه طبیعی، سخت تره. شما فکر نکن چون زایمان اول بخیه ت مشکلی پیدا نکرده، تو دومی دچار نمیشدی. یعنی اساسا قیاس این دو بنظرم درست نیست.

این کاملا اثبات شده ست که مشکلات عفونت توی سزارین بالاتره، باز یکی از دوستانم دچار این موضوع شد، خیلی عذاب کشید، بیمارستان بستری شد و روزی چند بار میومدن با قیچی محل بخیه هارو فشار میدادن عفونت خارح میکردن. غیر از انتی بیوتیک های قوی ای که میگرفت

ببین روی کاغذ، سزارین دوم از اولی عوارضش بیشتره. زهرا جون چند روز پیش گفت یکی از اشناهاشون سه بار سزارین کرده حالا توی بارداری چهارم چسبندگی جفت به مثانه پیدا کرده، جنین رشد کافی نداشته، باید توی ۳۴ هفتگی یه جنین کمتر از ۲کیلو رو دنیا بیارن و رحم رو تخلیه کنن

خب من یه سوال دارم؟

اگر خداوند بگه تموم دعاهای شمارو من مستجاب کردم. اما در قیاس با سزارین دوم# نه، زایمان اولت.

بنابراین شما که نمی دونی اگر سزارین میشدی تموم عوارضی که گفتی چقدر طول میکشید

بنابراین بنظرم کنار حرف حسابی که زدی، اینو هم در نظر داشته باش، شاید اگه اون روزها دلایل محکمی میاوردی برای خودت، که از یه جراحی وسیع نجات پیدا کردی، شاید تو خوشحال شدنت تاثیر میذاشت این حس عمیق شکرگذاری

و اساسا دلایلی که برای برتری زایمان طبیعی اوردی شاید دلایل کم و کوچیکی هستن.

نظر_شخصی#  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
خانوما پیام منو جواب بدین دیگه الان من درد زیر دل مثل پریودی همراه انقباض دارم ولی قابل تحمله و چند ...

سلام بله ممکنه

ولی بهتره درد هابیفته تو کمرتون

اون جوری یعنی بچه داره درست حرکت میکنه برای خروج

پیشنهاد می کنم تا می تونی سجده برو، 2-3 ساعت در روز برو، ولی با فاصله های 20 دقیقه ای بینش استراحت کن که بدنت خشک نشه، تا ان شاءلله بچه درست وارد کانال زایمان شه

تمرین های خم به جلو هم به نظرم مفید میاد

نظرشخصی#  

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

دوستان سلام. من سه تا زایمان پشت سرهم داشتم. تجربمو بهتون میگم. برای زایمان اول تمام کلاس های آموزشی آمادگی برای زایمان طبیعی رو رفتم و خودمو کامل آماده کرده بودم برای زایمان طبیعی وشروع درد . اما دردم شروع نشد و تاریخ تقریبی زایمانم هم گذشت و وقتی با صحبت کردم گفت میتونه دوهفته دیگه بهم فرصت بده تا دردم شروع بشه. اما قبلش باید تست سلامت جنین انجام بشه . که با اولین آزمایش خون متوجه شد که دفع پروتیین دارم و باید اورژانسی سزارین شم. من با چشم گریان وارد اتاق عمل شدم و با لب خندان بیرون اومدم . خداروشکر پسرم سالم بود و بهش آسیبی نرسیده بود. ( اگه حتی یه روز دیرتر رفته بودم دکتر و منتظر درد طبیعی بودم جنین از بین می‌رفت).

زایمان دومم یک سال و ده ماه بعد بود و سزارین شدم بسیار راحت و زایمان سومم یک سال و یازده ماه بعداز زایمان دومم بود که خیلی راحت تر از دو زایمان قبلم بود. هدفم فقط اینه که استرس ایجاد نکنیم!

سزارین هم یک نوع زایمان است .  

طبیعی بهترین نوع زایمان است اگر طبیعی باشه. نه با امپول فشار و درد مصنوعی و پاره کردن دهانه رحم. این اسمش زایمان طبیعی نیست . اگر دکتر ماهر باشه سزارین هم خوبه. زایمان چه طبیعی باشه و چه سزارین یک اتفاق شیرین و به یاد ماندنی هست. اصلا نگران نوعش نباشید دوستان باردار هر دو نوعش باعث میشه کوچولوتون به دنیا بیاد

این نیز بگذرد .... 

خانوما پیام منو جواب بدین دیگه الان من درد زیر دل مثل پریودی همراه انقباض دارم ولی قابل تحمله و چند ...

عزیزم ممکنه

ولی باید بعد مدتی، شدت دردها بیشتر بشه و بهم نزدیک تر

میگن بعد دوش آب گرم اگر دردها کم بشن، کاذب هستن

در هرحال درد زایمان از همین جنسه

من به‌ گمونم‌ توی دومی هم درد توی‌کمر حس نکردم تا اخر فقط انقباضات شدید رحمی همراه با درد شدید ، رو یادمه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

عزیزم سلام دستت دردنکنه. این نوشیدنی ها ک نوشته برا بارداری حتما بی ضرره؟؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

عزیزم با دکترت یا ماما در تماس باش . فکرنکنم اینجا کسی تخصص داشته باشه. ما در حد تجربمون میتونیم بهت کمک کنیم. 

این نیز بگذرد .... 

بچه ها بیمارستان بنت الهدی کسی رفته جدیدا منم زنگ میزنم هردفعه یه چیز میگن  ولی گفتن لباس برا ...

عزیزم سلام. ‌من سر دخترم سال ۹۵ اونجا بودم. نمیدونم چرا مامانم لباسایی ک برداشته بودیمو نداده بودن یادشون رفته بود، نمیدونم، بعد اونام از لباسای خودشون تنش کرده بودن، منم خوشحال، کلی بعد زایمان پرستارای مختلف میومدن تو اتاق و اموزشای مختلف میدادن ک بازم‌منم میگفتم چ خوب چه بیمارستان خوبی.. خلاصه سرتو دردنیارم پول هممممممه چیو بعد توی فاکتورش زده بودن.. یادمه لباسشو اون موقع گرونم حساب کرده بودن🤨. حتی دمپایی هم ببری ک از اونا نگیری بهتره، البته شاید بعضی چیزا رو بزور بهت بدن دیگه.

ولی خب تو ببر برا اطمینان، هرچی گفتن بگو دارم یا میگن اجباریه یا هم قبول میکنن. بعدم بگو نمیخوام اقا جون زوره مگه، مجانی ک نمیدین پولشو میگیرین. ای بابا👊👊 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

بچه ها بچه ها، تسنیم و سامی هردو از مشهدن😍😍 دیگه نمیدونم نوبت کیه.. چقد خوبه انقد نی نی😍

چقدِه خوشحالم.. 😎😎

بخدا این همه نعمت باید قدرشونو دونست..

بچه ها ! تسنیم جان و سامی عزیز!  زایمان کردین مارو فراموش نکنین..

فی امان الله😘😘

سلام خانوما

به تجربه و راهنمایی و همفکریتون نیاز دارم

امشب رفتم بیمارستان ان اس تی دادم قلب بچه خوب بودولی تو نوار انقباض هر سه دقیقه ثبت شده که من خیلی دردی حس نمیکنم فقط وقتی اینجور میشه من فکر میکردم این بچه هست که خودشو سفت میکنه و اون لحظه نفس کشیدن یکم برام سخته  و البته این نوع انقباض هفته هاست که با منه

مامای بیمارستان خیلی ترسوندن منو گفتن بذار زنگ بزنیم پزشک کشیک سریع بیاد بستریت کنه برای سزارین، خیلی خطرناکه اینا اگر تو این انقباضا رحمت پاره بشه چی منم گفتم دکترم اینجا نیست و اثر انگشت دادم اومدم ، اونا هم گفتن برو الان همون بیمارستانی که میخوای زایمان کنی لااقل به دکترت زنگ بزنن شرایطتو براش توضیح بدن

منم چون دیر وقت بود اومدم خونه فعلا ولی به گوشی مطب دکترم پیام دادم که هنوز جواب نداده

راستی دهانه رحم رو معاینه کرد گفت بزور نیم سانتی

کلا منم که ترسو دل تو دلم نیست اصلا آمادگی سزارین ندارم برای طبیعی هم که شرایطم جور نیست این انقباضا هم قوز بالا قوز شده

کسی میتونه راهنماییم کنه تا صبح ببینم چه باید کرد؟

یا رب نظری
الان هر تکونی که بچه میخوره میگم الانه که رحمم پاره بشه    

سلام عزیزم چرا پاره!؟ خداروشکر ک تا الان کسی پاره نشده..

من ک تجربه ای ندارم کاش یک باتجربه تر بیاد

فقط حواست ب تکونای بچه باشه حتما.. ان شاالله تا صبح زود چیزی نمیشه.. نگران نباش فکر کنم مثل همه یه شرایطت.. الکی استرسی شدی..