2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1795403 بازدید | 90709 پست
از چه هفته ای تهیه کنیم خوبه؟

هر چه زودتر بهتر   

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
همه رو دادم پنج تا غیر  این دوتا که گفتی سگا گربپ کولیف بسک  از شیرمه سرده نمیخوام شیر خشک ...

الهی....😱

خدا به دادت برسه

خییییلی سخته😱

صداهای مشابه امتحان کن، جارو برقی، صدای ماشین

بعضی بجه ها تو ماشین میخوابن و آروم میشن

حتتتما قنداق کن وقت خواب

یه پرستار بیمارستان میگفت ما حتی تو بیمارستان بجههایی که خیلی نا آروم هستن قنداق میکنیم

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حبیبممممم🤗 میگمااااا هوای الان خیلی دله... اگر بهتر شدی بزور برو بیرون یکم راه برو نفسسسسسسس بک ...

منم عاشق هوای بیرونم ولی تنها نمیتونم با دخترم برم شوهرمم این چند روز همش سرش شلوغه دلم پوسید تو خونه ولی چاره چیه

الیس الله بکاف عبده...  
دوستم نکاتی که به ذهنم میرسه ایناست در مورد چالش#    تحمل# درد_زایمان#  &nb ...

در ادامه چالش# تحمل#  درد_زایمان#  

یه چیزی که خیلی درد رو زیاد میکنه پوزیشن اشتباهه. کسایی که مجبور بودن روی تخت دراز بکشن میتونن تایید کنن.

این عکسو قبلا گذاشتم. پوزیشن ها و ورزش های حین لیبر رو نشون میده.

ردیف اول کمک میکنه انقباضات موثر باشن. از جاذبه کمک میگیرن برا نزول جنین.

ردیف دوم کمک میکنه درد کمر کمتر شه، جنین توی موقعیت مناسب قرار بگیره، هموروئید رو تسکین‌ میده

ردیف سوم هم از جاذبه برا نزول‌ جنین استفاده میکنه و اجازه استراحت بین انقباضات رو میده.

ردیف آخر که چند مدل اسکات هست، علاوه بر استفاده از جاذبه، لگن رو باز میکنه تا جای بیشتری داشته باشه.

این عکس ها که واضح هستن. الی ماشاءالله تصویر هست. من یه چند تایی گذاشتم.

پوزیشن_مناسب# خیلی مهمه. نگید نگفتم. من روی هم رفته حداقل ۴۰ ساعت درد زایمان رو چشیدم.

این موقعیت ها هم بیشتر توی خونه# فراهمه. قبول دارم زود نریم بیمارستان. ولی خواهشا دیر هم نریم. 

من زایمان اولم حدود ۲ سانت بودم گفتم میرم تو محیط بیمارستان یه چرخی‌میزنم دوباره میام. ماما گفت ایشون توی کلاس های زایمان شرکت کرده، میدونه ورزش هارو. بذارید بره دوباره بیاد.

خلاصه که در رفتم و بعد یکم پیاده روی رفتم به سمت خونه.

ولی بی گدار به آب زدن و اصرار بیجا به نرفتن به بیمارستان ممکنه عواقب داشته باشه.

دیگه از خدا بخوایم دلمونو هدایت کنه، تا جایی هم که ممکنه توی خونه بمونیم و راحت تر بگذرونیم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
  خواهش. بعدش خانواده شوهرم که خیلی گیر ندادن چرا نگفتی، فقط هی می گفتن خطرناک بوده&nbs ...

مرسی عزیزم.😚

الان حالت چطوره عزیزم؟در مقایسه با سزارین خیلی سرپا تر و بهتری؟بخیه اذیتت نمیکنه واسه نشستن؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ممنونم عزیزم.  خیلی دعام کن.  شرایطم داره شبیه بارداری قبلم میشه! ولی این بارو نمیخوام به ...

سلام ببخشید شما آخر وی بگ شدین یا دوباره سزارین؟؟؟ منم اولیم سز اختیاری بودم الان 9 سال میگذره میخوام طبیعی بشم اما میترسم لطفا راهنماییم کن ممنون 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️

دوستان ویبکی یه مطلبی میخوندم گفتم به شماهم بگم..

آرامش مادر رابطه مستقیم با هوش جنین داره.ما ویبکیا خیلی استرس تحمل میکنیم تو بارداری

منکه هر وقت تنها میشدم یا بعد نماز کلا میرفتم تو فاز گریه و التماس که خدایا من هیچی از زایمان طبیعی نمی‌دونم میتونم درد تحمل کنم یا نه و هززاااااااران فکر دیگه

من اگه قرار بود سز بشم باید میرفتم شهرستان.و طبیعی باید قم میموندم.فقطم هفته های آخر به خواهرم گفتم

هررررر روز مادر شوهرم زنگ میزد پس کی میاین هربار شوهرم یه بهونه ای میآورد.باید صبر میکردم تا هفته ۳۸ معاینه لگن میشدم تا تصمیم بگیرم

واقعا روزای سختی بود

الحمدلله به خیر گذشت.هنوز کسی نمیدونه طبیعی زایمان کردم فقط به مامانم گفتم که خیییلی اولش دلخور شد ولی الان خیلی ذوق می‌کنه

خودتونو بسپرید به خدا.منکه موندن قم و تصمیم به زایمان طبیعی رو مدیون استخاره هستم که اومد با این کار به آرامش میرسی

خداروشکر

و خدایی که در این نزدیکی ست***
عزیزم اون پست مال تابستون سال ۹۶ که طبیعی زایمان کردن ایشون

آره دیدم خواستم ببینم آخرش طبیعی شدن یا سز؟ و اینکه راضی بودن یا نه؟ مامانای وی بک کردن لطفا راهنماییم کنید... شدیدا به کمکتون نیاز دارم 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️
کارایی که انجام دادم: 🐣🐤🐥🐦 برای روز زایمان دعاهای پای راست و چپ رو داخل پلاستیک و بعد لای یه پ ...

خاطره زایمانت رو الان خوندم. چقدر امید بخش بود. آفرین مادر قهرمان. خدا جمع ۴نفریتونو برای هم محکم کنه

خانما من با این ویار چه کنم😭 از طرفی خونریزی و لکه بینی دارم باید استراحت کنم از طرفی حالت تهوع،مع ...

زنجبیل عالیه، چای کمرنگ با زنجبیل، آبنبات زنجبیلی

یه بیسکوییت شور هم بذار کنار تختت، صبح تا چشمتو باز کردی یکی بخور

زنجبیل عالیه، چای کمرنگ با زنجبیل، آبنبات زنجبیلی یه بیسکوییت شور هم بذار کنار تختت، صبح تا چشمتو ب ...

بچه ها اینجا کسی هست که باوجود مصرف آسپرین و انوکساپارین طبیعی زایمان کرده باشه یا ویبکی باشه؟