2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1795361 بازدید | 90709 پست
سلام خواهش میکنم، خیلی طولانی و حوصله بر شد ولی نتونستم کوتاه ترش کنم!😯ممنون از تبریکت همیشه که ...

سلام فیروزه جونم مبارکت باشه گلم چ روز خوبی هم حسین آقا دنیااومدن انشالله زیرسایه پدرومادر بزرگ بشه و صالح و عاقبت بخیر باشه انشالله قدمش پرخیر و برکت باشه براتون موفقیتت توی ویبک رو هم تبریک میگم قهرمان

خدایا بی نهایت بار شکرت...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارایی که انجام دادم: 🐣🐤🐥🐦 برای روز زایمان دعاهای پای راست و چپ رو داخل پلاستیک و بعد لای یه پ ...

دوستم نکاتی که به ذهنم میرسه ایناست

در مورد چالش#   تحمل# درد_زایمان#   باید بپذیریم آدم ها متفاوتن. آستانه تحمل متفاوتی دارن.

ولی توی هر پلکانی که هستیم، حفظ روحیه مهم ترین چیزه.

برای مثال خواهر خودم همیشه توقع#  سازی میکنه نسبت به عملکرد خودش. همیشه میگه من آستانه درد پایینی دارم. توی زایمانش وضعیتش از زایمان های من خیلی بهتر بود، ولی جوری بی تابی میکرد ماما صابریان فکر میکرد احتمالا آخراشه، معاینه کرد دقیق یادم نیست حدود ۳،۴ فینگر بود. بعدشم نگم چقدر جیغ زد با هر جیغ من می مردم و زنده میشدم.

میدونید، خواهرم واقعا درد میکشید. واقعا درد رو حس میکرد!

من یه تزی دارم «درد زایمان رو نادیده بگیر تا خودش بره»  

برا همین میگم حین دردها به عقربه های ساعت نگاه کنیم و ببینیم چطور زمان داره به پایان درد نزدیک میشه. گوشی دست گرفتن هم ایده بدی نیست. ولی معمولا اون چیزی حواس ادم رو پرت میکنه که باهاش یه انسی داشته باشیم از قبل. خلاصه هرکی با خلاقیت فردیش بگرده ببینه چی میتونه‌ حواسش رو پرت کنه.

رو تنفس و موضع تنفس تمرکز کنیم تا روی موضع درد. هرچی از اثر تنفس بگم کم گفتم. اصلا نفس رو حبس# نکنیم.

نگیم درد زیاده، چون زیاد و زیادتر میشه.

رو اطرافیان اونقدری حساب باز نکنیم. هرکسی میخواد باشه. فقط خودمون و خدا و اهل بیت که واسطه فیض هستن. دقت کنید توی روایات تاکید شده وقتی درد داری به کسی نگو. احیانا شکایت نکن. خداوند خودش ضامن میشه راحت تر بگذره اوضاع. به قولی گوشت و جان دوباره میبخشه به آدم. عافیته دیگه.

در مورد جیغ زدن حین دردها، من جیغ زدنی رو نفی میکنم که ناشی از جو دادن و عدم امادگی باشه، فکر میکنم بیشتر انرژی بر باشه، تا کمک کننده

اما اگر فریادی اومد سراغمون که ناخوداگاه بود، خجالت نکشیم. این نعمت و ساز و کار خداوندیه، از نظر علمی اون فریاد از بار درد کم میکنه و برا بدن بد نیست. (مستند دیدم در این باره)

آب گرم هم چون آستانه تحمل درد رو بالا میبره و اسپاسم عضلانی رو کم میکنه، موثره. البته قطعا دلایل دیگه ای هم داره. خصوصا اگر مث من با آب آرامش بگیرید.

باز چیزی به ذهنم برسه میگم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
اگر حتی بادگلو هم نمی زنه حداقل یک ربع روی سرشانه تون نگه دارید بعد هم رو سطح شیب دار بخوابونید و ...

من دیگه پسرمو نود درجه میخوابونم باز شیر میاد تو گلوش از خواب میپره

و خدایی که در این نزدیکی ست***
اره منم فکر میکردم برسم بیمارستان یکی دو ساعت بعدش بدنیا میاد!!! 😒 بچه‌ها سوره های انشقاق و مریم ر ...

حالا من انشقاقو حفظ کرده بودم با هر دردم میخوندم

بعد طلبکارانه میگفتم خدایا اینهمه انشقاق بازم اینقد درد؟؟؟

خدایا منو ببخش اگه بی ادبی کردم🙈🙈

دوستم نکاتی که به ذهنم میرسه ایناست در مورد چالش#    تحمل# درد_زایمان#  &nb ...

باران جان جز آستانه تحمل هرکس من فکر میکنم میزان درد هرکسی هم متفاوته 

چون من با اینکه دوسانت بودم وااااقعا دردای شدیدو جونداری میومد سراغم.من تو زندگیم درد زیاد کشیدمو تحمل کردم ولی این دردا خیلی زیاد بود واسه دووو سانت

بعضیا دو سانتو اصلا متوجه نمیشن

ولی دکتر که میگفت دردات شدیده خیلی خوبه زود فول میشی

ولی باز چون دو سانت بودم خیلی باورشون نمیشد دردم زیاده😢

غذای_زائو#  

🍐 زن زائو هیچ غذایی بهتر از رطب نخورده و با چیزی غیر آن مداوا نکرده است.(حضرت علی ع)

🍊 مصرف شیر + روغن حیوانی

🍳 تخم مرغ سرخ شده در روغن حیوانی زیاد

🍎 آب کله (و نه پاچه) روزی یک وعده تا ده روز

🍋 کاچی چرب ( حاوی روغن حیوانی، سویق گندم یا آرد کامل ،۴ مغز آسیاب شده،زعفران، هل، گلاب، شکر سرخ یا عسل یا نمک، زیره، زنجفیل، دارچین، زردچوبه ،زنیان، بادیون)

🥦 زیره جوش

🍊 آبگوشت و حلیم

🍇  شیر عسل ، شیر و زرده تخم مرغ

🥥  شیر برنج و مغز ها

🍏  روغن زرد و عسل

♦️♦️ غذای زائو بایستی از گرم وتر ها انتخاب شوند تا ضمن  تقویت مادر ،رفع کم خونی و یبوست احتمالی وی ، باعث افزایش شیر وخواب کافی نوزاد شود.

#زایمان

#کباب_چنجه

گوشت گوسفندی را به اندازه های بند انگشتی برش زده و آرام کاردی می کنیم تا بهتر بپزد.خلال های پیاز را آماده کرده به نحوی که بتوان لابه لای تکه های گوشت به سیخ کشید.

ابتدا گوشت را را با روغن کنجد کاور کرده( روغن به حدی باشد که گوشت ها را کاملاً بپوشاند) و حدود ۴-۵ ساعت استراحت داده تا کاملا جذب گوشت شود.

سپس پیاز 👆 ، دو ق سرکه (خرما)، دو ق آبلیمو و کمی فلفل به آن اضافه کرده و چند ساعتی دیگر استراحت می دهیم،

سیخ های مناسب جهت طبخ با شعله ی فر یا منقل زغال را آماده ، به تناوب گوشت و پیاز و دنبه را بر سیخ کشیده و که با شعله ی متوسط طبخ می شود.

نکته ۱👈 تکه های گوشت کاور شده با روغن تا یک هفته در سلامت و انتظار طبخ ، قابل نگهداری در یخچال می باشد.

نکته ۲ 👈 نمک در انتهای کار و کباب کردن به تکه های گوشت اضافه می شود تا گوشت به خوبی بپزد.

نکته ۳ 👈 روغن مالی و کاور گوشت و استراحت آن، در طبخ بهتر و لذیذ شدن کباب بسیار موثر ست.

نکته ۴ 👈 اضافه کردن  دو ق ماست به ترد شدن گوشت کباب کمک می کند ولی کیوی بعلت خاصیت اسیدی آن ، بافت گوشت را از بین می برد.

چنتا نکته بگم

۱.جایی که میخواین گوشت بگیرین بگین کبابی میخواین اونا بهتر میدونن کدوم قسمت بهتره

۲.من روغن زیتون ریختم خیلی خوب بود کنجد امتحان نکردم

۳.حتما کاردی کنین با چاقو بزرگ بزنین رو گوشت نرم شه

۴.من سرکه نریختم

۵.ماستم نزدم

۶.اگه شب آماده کنین تو یخچال بمونه عالی میشه

۷.رو برنجتون روغن زرد بریزین با این کباب بخورین خیلی خوشمزه میشه

دوستم نکاتی که به ذهنم میرسه ایناست در مورد چالش#    تحمل# درد_زایمان#  &nb ...

من بعضی وقتا میگم یعنی درد زایمان میاد سراغم خودش شروع میشه 

اگه بشه من میتونم تحمل کنم 

این روزا سخته یه کم 

تکنیک تنفس رو مثلا بلدم تو ورزش هام انجام میدم

خدا خودش کمک کنه

😔😔

سلام عزیزم خوبی

من مادربزرگ زهرام ننه قربونتون بشم😊

..هم شما هم چکاوکان هم فکرکنم مامان زینب و بقیه ک نوبتشونه ناراحت نباشینا.. حالا شما کووووو تا هفدهم!

(بنظرم کار مشترکی ک همه ماباید بکنیم و باید فکرکنیم بهشون ایناهاس، حالا هرکسی باتوجه به شرایط زندگانی خودش و بررسی همه جوانب و بالا پایین کردنا به یه نتایجی میرسه، که مختص خودشه و باید بپذیره که انتخاب خودش "این" بوده تا بتونه راحتتر کنار بیاد و قدرت پذیرشش رو بسازه برای خودش)

حالا ببین کارایی ک لازمه رو باتوجه ب شرایطت میکنی دوستم؟ دست رو دست نذاریاااا

سعیتو بکن هرچی بچه ها نکته گفتن انجام بدی  و بخوری

بعدشم بسپر ب خدا.. از خودش بخواه فرج رو توی هرکاری انجام میدی یا اتفاقا برعکس روزگار و میلت، نمیتونی اتفاقا انجام بدی قرار بده.. هرطور خدارو ببینی، همونجور برات جبران میکنه، تسلیم رضای خدا بودن سخته ولی میشه آدم روی خودش کار کنه و یاد بگیره چطور تسلیم باشه و آرامشو ب خودش هدیه بده، ضمن اینکه در هرکاری حتی آب خوردن، عاقلانه رفتار میکنه و از هرکاری‌لذت میبره،‌چرا که خودش رو هم باور داره.. آغوشتو باز کن🤗.. کوتاهی نکن و تسلیم باش.. در نهایت از تصمیم خدا بخنددددد و شاد باش😘😘😘😘

ننه قربونتون بره دنیارو سخت نگیرین تا بهمون آسون بشه🌷🌷🌷🌷 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک