2821
2789
عنوان

سیل مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 4697 بازدید | 183 پست
پل انقلاب مشهد یه ماشین سیل برده یه خانم و آقا 50 ساله داخل ماشین خفه شدن ، آتشنشانی از ماشین کشیده ...

😔😔😔😔😔😔

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حالا واقعا سیل اومده ؟

والا جای ما خبری نبود دوستان میگن بوده حتی ی ماشین رو هم اب برده دونفرم فوت شدن😭😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
سلامت باشی عزیزم  لطف داری مراقب خودتون باشین باز خبری شد بگو لطفا

همچنین قشنگم ممنون از لطفت چشم حتما 💋😘

❤️❤️❤️

فداتشم عزیزم میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدمو گزارش بزنی مرسی ازت

باشه عزیزم فقط برام بگو گزارش زدن چجوریه🤦‍♀️

برو اولین پست من ی سه نقطه هس بزن روش نوشته گزارش پست نامناسب

حالا واقعا سیل اومده ؟

عزیزم میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی خداخیرت بده

اره همه جا شدید نبوده بولوار نماز خیلی بد بوده میگن

سیدی هم افتضاح بوده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
سیدی هم افتضاح بوده

خدا بخیر کنه ابجی بیزحمت میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی ممنونم ازت

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز