parisaaaaa76 مدیر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 عنوان سیل مشهد | مشاهده متن کامل بحث + 4694 بازدید | 183 پست مشهد چقدر داره شبکه خبر هشدار میده نوشته همه ی امداد رسانی ها در حال اماده باشن اون دوستمون ک گفت مشهد سیل بوده راست بود حالا؟؟😶😶😨😨 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉 1403/02/26 | 19:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 قربانت😘 نشی گل نازم💋💝 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 اره فیلمش دیدم چند تا ماشینا رو آب برد یسری هم تو آب گرفتار شده بودت ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی ممنونم ازتون حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 نه سیل کجا بود ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم رو گزارش بزنی مرسی واقعا حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 اون قسمت که سیل اومده نزدیک حرم بوده؟ ما میخوایم بیایم مشهد😐 ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم رو گزارش بزنی دمت گرم ممنونم حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 ما مسافرامون الان مشهدن امروز رسیدن ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی دمت گرم حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
_eileen_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3957 منم الان دیدم ماشینو اب میبرد خدا رحم کنه <<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 جدییی؟! یعنی فقط بارون اومده؟ داخل شهر؟ یا اطراف و روستاها ؟ ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی مرسی ازت واقعا حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 منم الان دیدم ماشینو اب میبرد خدا رحم کنه اره ایشالا ک بخیر بگذره ابجی جون میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم رو گزارش بزنی مرسی ازت حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
دختری_خودساخته عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 1073 من مشهدم دوستام تازه از حرم برگشتن هیچ خبر خاصی نیست تو مسیرم خبری نبود😑 ولی خبر زیاده راست و دروغش رو نمیدونم ، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 / به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را . . 🌱کاربری دست دو نفره
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 من مشهدم دوستام تازه از حرم برگشتن هیچ خبر خاصی نیست تو مسیرم خبری نبود😑 ولی خبر زیاده راست و دروغش ... عزیزم میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدمگزارش بزنی مرسی حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
طلابل عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 7818 عزیزم میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی خداخیرت بده همین تاپیک؟
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5639 همین تاپیک؟ ن اونی ک ی کاربرو صدا زدم گلم ممنونم ازت واقعا🙏🙏 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
طلابل عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 7818 ن اونی ک ی کاربرو صدا زدم گلم ممنونم ازت واقعا🙏🙏 گزارش زدم گلم