2777
2789
عنوان

سیل مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 4694 بازدید | 183 پست
اره فیلمش دیدم چند تا ماشینا رو آب برد یسری هم تو آب گرفتار شده بودت

ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی ممنونم ازتون

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سیل کجا بود

ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم رو گزارش بزنی مرسی واقعا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
اون قسمت که سیل اومده نزدیک حرم بوده؟ ما میخوایم بیایم مشهد😐

ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم رو گزارش بزنی دمت گرم ممنونم

ما مسافرامون الان مشهدن امروز رسیدن

ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی دمت گرم

منم الان دیدم ماشینو اب میبرد خدا رحم کنه

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
جدییی؟! یعنی فقط بارون اومده؟ داخل شهر؟ یا اطراف و روستاها ؟

ابجی میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم گزارش بزنی مرسی ازت واقعا

منم الان دیدم ماشینو اب میبرد خدا رحم کنه

اره ایشالا ک بخیر بگذره ابجی جون میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم رو گزارش بزنی مرسی ازت

من مشهدم دوستام تازه از حرم برگشتن هیچ خبر خاصی نیست تو مسیرم خبری نبود😑 ولی خبر زیاده راست و دروغش رو نمیدونم ، 

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
من مشهدم دوستام تازه از حرم برگشتن هیچ خبر خاصی نیست تو مسیرم خبری نبود😑 ولی خبر زیاده راست و دروغش ...

عزیزم میشه این تاپیکم ک حال یکی از کاربرارو پرسیدم‌گزارش بزنی مرسی