2821
2789

آره بخر

بهتره تا بمونه

اگ میتونی قرعه کشی بنویس

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه پارسیان حتی با ۳۰۰ هزار تومن 

قرعه کشی خانوادگی هم چندتا داریم  

طلاهای که طی چند سال خریدم رو میذارم بانک وام میگیرم و دوباره طلا میخرم و….

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ديروز داشتم تو خبر انلاين ميخوندم امسال ركورد تورم در 50 سال گذشته شكسته ميشه . آخرين ركورد 49/5% بوده . يعني امسال تورم حد اقل 50% ميشه . يعني پس انداز كردن اشتباهه .تو صندوق هم بزاري 27% سود بگيري در واقع باز هم 23% ضرر كردي . ميگن طلاي خرد شده بگيري بهتره . بازم مشورت كن ببيني باپولت چي كار كني . ولي پس انداز نكن . 

چجوری وام میدن باطلا؟

نمی‌دونم الان شرایطش چطوره ولی من بیشتر از ۱۰ ساله حساب دارم 

تو بانک کارگشایی یه صندوق امانات میگیرین و فقط طلای ساخته شده قبول میکنن به ازای هر صد گرم طلا یه مبلغی وام میدن و با درصد های مختلف پس میگیرن 

اجاره صندوق امانات هم سالیانه جداست

ضمانت هم همون طلاهای داخل بانک هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ای بابا🤦🏻‍♀️هیچکاریم نمیشه کرد که

همينه كه مردم همه موندن چي كار كنن . در مورد طلاي خرد شده با كاربرها مشورت كن . كاربرهاي نيني سايت تو اين مسائل خيلي مشورت هاي خوبي ميدن . ولي نه همه شون . خيلياشون دهه 80 ي هستن و تجربه زيادي تو اين مسال اقتصادي ندارن . ولي بعضياشون تو اقتصاد واقعا اعجوبه ن .