2777
2789
عنوان

دوستان لطفا راهنماییم کنید

39 بازدید | 5 پست

سلام،من علاقه به رانندگی دارم همسرم دوسه سالی هست که میگه ثبت نامت میکنم که گواهی نامه بگیری،ولی همش پشت گوش میندازه،وضع مالی متوسطی داریم،ولی احساس میکنم دلش نمیاد هزینه کنه،به نظرتون،من گوشواره طلامو بفروشم خودم ثبت نام کنم و تا روز گواهینامه چیزی بهش نگم.راه درآمدی هم ندارم اگه مامانم متوجه بشه حتما بهم قرض میده ولی اینجوری دوست ندارم.لطفا راهنمایی کنید میام میخونم....

طلا بفروشی که گواهینامه بگیری؟😊😊😊

آره میدونم کار اشتباهیه ولی خوب طلا میخواد چکارکنم برام تو کمد مونده،ولی اگه با پولش چیزی یاد بگیرم بهتر نیست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گواهینامه ارزش داره بنظرم همین که خودت کار خودتو راه میندازی عالیه منتظر کسی نباشی برسونتت. ولی اینکه یواشکی و پنهانی من نمیپسندم. در جریان باشه بهتره

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

گواهینامه ارزش داره بنظرم همین که خودت کار خودتو راه میندازی عالیه منتظر کسی نباشی برسونتت. ولی اینک ...

خوب اخه میدونم مخالفت میکنه،برای همین گفتم نگم

خوب اخه میدونم مخالفت میکنه،برای همین گفتم نگم

قلق نداره راضیش کنی. بعدش اگه راضی نباشه گواهینامه بگیری پس گیرم گرفتی حتما نمیذاره رانندگی هم بکنی و ماشین بخری یا ماشین خودشو بده زیر پات باشه. بنظرم اول باید حل بشه. اوکی رو گرفتی انجام بده. وقتی طرف تو عمل انجام شده قرار بگیره توهینه. البته نمیگم کارش درسته که میگم خیلیم اشتباهه که نمیذاره خانومش به کار مورد علاقش برسه. ولی خب ما در دنیایی زندگی میکنیم زن ها خیلی حقشون پایمال میشه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰