2777
2789
من تا چن ماه پیش مث تو بودما ولی دیگ الان دوس ندارم برم جلو اینه😂

منم چاق ک میشم اعصابم میریزه بهم، چون بشدت استعداد چاقی دارم. 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی لاغرم با اینکه‌ژن چاقی داریم

برنامه غذاییم اینجوریه

عاشق سالادم تو یخچال همیشه سالاد داریم معمولا با ابغوره یا ابیلمو یا نهایتا روغن زیتون 

هر وقت گشنم میشه اونو میخورم 

ناهار همیشه خیلی خیلی کم میخورم برنج که دیگه خیلیییی کم 

بیشتر همون سالادو میخورم 

شیرینی دوست ندارم خیلی کم میخورم 

بعد غذارو کم کم تو وعده های بیشتر میخورم

شام نمیخورم اصلا معمولا یا همون سالاد

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
شربت عسل آبلیمو یه ربع قبل غذا و صبحانه با آب جوشیده ولرم یه قاشق عسل نصف قاشق آبلیمو سرکوب اشتها دف ...

یعنی قبل هر وعده این شربت رو خوردی بعدم فقط کالری شماری کردی بدون ورزش ؟ چندکیلو لاغرشدی تو چند وقت ؟

منم رژیم میگیرم بعد دو سه روز ولش میکنم 

دقیقا مث من با ی شکلاتم وزنم میره بالا😑

حالا مادر شوهر من مدام غر میزنه ک چرا لاغر میشی من عروس چاق دوس دارم سفیدم هستم میگه باید سفید تپل باشی😐😂

من خیلی لاغرم با اینکه‌ژن چاقی داریم برنامه غذاییم اینجوریه عاشق سالادم تو یخچال همیشه سالاد داریم ...

قد و وزنتون چنده؟؟ 

یعنی قبل هر وعده این شربت رو خوردی بعدم فقط کالری شماری کردی بدون ورزش ؟ چندکیلو لاغرشدی تو چند وقت ...

اره هفته ای یک کیلو منتها هفته اول یکو نیم کیلو کم شدم چون تازه بود ولی بعدش هفته ای یک کیلو یه ربع قبل هر وعده گاهی هم ورزش