2777
2789
عنوان

از خدا و امام رضا ناراحتم

289 بازدید | 32 پست

من برای ازدواجم چند روز پشت سر هم رفتم حرم

یه روزش اینقدر هوا کرم بود و منم سرم درد میکرد نمیتونم توصیف کنم که با چه حالی رفتم حرم ، عید غدیر بود

نامه مو انداختم تو ظریح و از امام رضا یه ازدواج خوب خواستم و چیزایی که مد نظرم بود گفتم ، ولی ازدواجم کاملا برعکس هر چی گفتم شد

اصلا دوست ندارم برم حرمش ، ازینکه فکر میکردم این کیسی که امام رضا برام خواسته ولی نبود ،. اینقدر حالم از خدا و امام رضا بده

من پر از مشکلات و سختی بود زندگیم میدیدن این قضیه رو ولی با ازدواجم مشکلات و سختی هام چندین برابر شد

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ازدواج کردید و الان همسرتون چجوریه؟ببخشید اگه دوس داشتید بگیدا برام جالب بود

سر کار نمیرفت

قبیون سیگار و تریاک میکشید

رفیق باز بود

اهل احترام به خانواده نبود

عصبی بود

قبل ازدواج روابط متعدد جنسی داشت

تو بازار دیجیتال کلی بدهی بالا اورد

یکی رو میخواستم از لحاظ جنسی از من خوشش بیاد

ولی شوهرم ازم کریزون بود و بهم کشش جنسی نداشت اصلاا

اونقدر زیاده کدومش بگم ؟! همه اش برعکس و در بدترین حالت خودش شد

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

عزیزدلم میدونم حالت بده❤️🩹

ولی ازدواج یه تصمیم بزرگه که با اراده ی خود شخص به انجام میرسه

من مطمئنم امام رضا به شما نگفته بود حتما به این آدم بله بدی

چون به هرحال حق انتخاب با شما بود نه؟

اینطور که معلومع زندگیت متاسفانه خیلی داره خوب پیش نمیره که انقدر ناراحتی ولی خب باید دید چطور میشه مشکلو حل کرد نه پاک کردن صورت مسئله

الان شما تو زندگی مشکلت با همسرت چیه؟با روانشناس میشه حلش کرد؟رفتید و متوجه شدید حل شدنی نیست؟شرایط طلاق داری یا نداری؟

میخواسنم همینو بگم 😂🤣🤣🤣🤣

اره امام رضا سرش شلوغ بوده

خادما به جاش خوندن انداختن سطل اشغال

عزیزم

شما از امام رضا همسر خوب خواستید پس

پس وقتی اومدن خواستگاری باید خوب تحقیق میکردین

قرار نیست اولین نفر بیاد بله بگی

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
عزیزم حالا دعا کردن درست، ولی باید به عقل و منطق رجوع کنی باید مشاوره میرفتید حسابی رفت و امد و تحقی ...

شوهرم یه دروغگو به تمام معنا بود

تو همه چیز دروغ گفت بهم

تو تحقیقاتم هیچکس راستشو نگفت متاسفانه

بعد ازدواج عمق فجایع رو متوجه شدم