2777
2789
حالا اگه اوکیه، برای ۳ نفر چند بسته ماکارانی صدفی کافیه؟

۱ بسته برای ۵ تا ۷ نفره بستگی داره کم خوراک باشم یا خوش خوراک  شما از نصف یه بسته یکم بیشتر بریز 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارن آره، یعنی هر ۳تامون عاشقشیم

خب پس خوبه 

کنارش یه سوپی چیزی هم بذار

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

عالیه همین که از الان هر ۳تاتون یادبگیرند که موضوع مهم خوش بودن کنار هم هست نه ریخت و پاش احتمال اینکه رفت و آمداتون رو بیشتر کنه خیلی زیاده،اگر هر ۳تاتون دوست دارین سالاد مکارانی درست کن من خودم عاشقشم اگرم نه خود مکارانی رو درست کن با ته دیگ سیب زمینی

نوش جونتون قدر این روزا و دوستیا رو بدونید

مهمون همیشه برای روی خوش میاد نه خوردن

شب شراب نیارزد به بامداد خمار
من میگم عصرونه سالاد ماکارونی باشه  ناهار پلو باشه بهتره

آخه عصر نمیتونن بمونن، پلو مثلد چی درست کنیم؟ سبزی قرمه ای ک امسال گرفتیم چندان مزه خوبی تداره، قیمه ام ک بده کنارش

عالیه همین که از الان هر ۳تاتون یادبگیرند که موضوع مهم خوش بودن کنار هم هست نه ریخت و پاش احتمال این ...

درسته حق با شماست🥲مام قصدمون کنار هم بودنه چون از هفته اینده امتحانامون شروع میشه گفتیم قبلش یکم کنار هم باشیم؛

اینم ایده خوبیه ممنون،

امیدوارم🥲💗

ببخشید خیلی فکرم پیشت موند تو یه تاپیک گفتی تصادف کردم هنوز همسرم خبر نداره،چی شد متوجه شد 

گفتم بهش یکم غر زد بعدم تا شب تو قیافه بود برد تعمیر کرد ماشینو 

ببخشین اگه درگیرت کردم 🌺❤️

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
آخه عصر نمیتونن بمونن، پلو مثلد چی درست کنیم؟ سبزی قرمه ای ک امسال گرفتیم چندان مزه خوبی تداره، قیمه ...

این همه غذا 

فسنجون 

مرغ 

قیمه بادمجون 

ته چین 

ماهی 

من جمعه مهمان داشتم عصرونه اسنک درست کردم برا شام جوجه 

چند بارم عصرونه ب دوستام سالاد ماکارونی دادم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

آخه عصر نمیتونن بمونن، پلو مثلد چی درست کنیم؟ سبزی قرمه ای ک امسال گرفتیم چندان مزه خوبی تداره، قیمه ...

شما باید ببینین اونا چی دوست دارن.مثلا من سالادماکارونی رو غذانمیدونم.بنظرم همونطور که از اسمش پیداست سالادهست وبایدیک کاسه کوچیک کنار غذا خورد.اما بعضی ها خیلی دوست دارند و به تنهایی اون رو غذا می دونند.من باشم برنج درست میکنم یا اگه خودمونی هستند ماکارونی

خدایا بی نهایت شکرت
گفتم بهش یکم غر زد بعدم تا شب تو قیافه بود برد تعمیر کرد ماشینو  ببخشین اگه درگیرت کردم 🌺❤️

خب خدارو شکر به خیر گذشت 

نه بابا این چه حرفیه ،حال دلت همیشه خوش باشه💚

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
ذرت و نخود سبز و هویچ پخته و کالباس و سس هزار جزیره  دیگه شما چی میریزید؟

ما خیارشور ذرت نخودفرنگی کالباس یا سینه مرغ و سس هم خودمون درست میکنیم میریزیم داخلش با سس مایونز و فلفل و ابلیمو و این چیزا