2777
2789
خب خدارو شکر به خیر گذشت  نه بابا این چه حرفیه ،حال دلت همیشه خوش باشه💚

مرسی دورت بگردم😘

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شما باید ببینین اونا چی دوست دارن.مثلا من سالادماکارونی رو غذانمیدونم.بنظرم همونطور که از اسمش پیداس ...

اره مامان منم هروقت مهمون داره کنار غذاش مثلا مرغ یا جوجه یا.. سالادماکارانی درست میکنه ، ازون جهت گفتم ک هر۲تاشون عاشقشن گفتم شاید کافی باشه، آره باهم اوکییم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون ۳تایی هستین؟

یه فیلمی چیزی هم دانلود کن ببینید اگر فسیل رو ندیدین قشنگه

اگر اهل رقصیدن یا بازی هم هستی از الان بهش فکر کن که اینارو آماده کنی

من اینجا چه ذوقی دارم حالا

عاشق سن و سالای شمام،۲ روز دیگه آزمون دبیری دارم دلم میخواد معلم شماها بشم چقدر ذوق و انرژی هست توی وجودتون امیدوارم از سال‌های پیش روی زندگی نهایت استفاده رو ببرین همتون و مثل بخش هایی از زندگی ماها که درگیر حرف ها و عقیده های دست و پاگیر شدیم نشین

شب شراب نیارزد به بامداد خمار
خودتون ۳تایی هستین؟ یه فیلمی چیزی هم دانلود کن ببینید اگر فسیل رو ندیدین قشنگه اگر اهل رقصیدن یا ب ...

اره عشقم۳نفر بودیم 

امیدوارم موفق بشی 💓

اهوم درسته اما خیلی از همسن و سالای ما افسرده ان چون همه چی تو این ۱۸سال دیدن و هر چیزیو تجربه کردن