2777
2789
عنوان

تو کوچمون چند نفر زایمان کردن

158 بازدید | 6 پست

جلو خونمون مدرسه دبیرستان یا راهنمایی پسرونس از صبحه همشون جیغ و داد میزنن انگار زایشگاهه😆😕

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

باز خوبه چند نفر 

ما يه مجتمع غير انتفاعيه اعم از دبستان راهنمايي دبيرستان هم دخترونه هم پسرونه 

فقط معاون دبستان دخترونه از صبح تا طهر جيغ جيغش رو هواس امروز موندم خونه استراحت كنم اينم از كله سحر حناق نميگيره 

من نميدونم الباقي مدارس مديرو معاون نداره فقط صداي نخراشيذه اين مياد

وایی تو کوچه ماهم یه غیرانتفاعی بازشده اعصاب نداریم دیگهه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه چند نفر  ما يه مجتمع غير انتفاعيه اعم از دبستان راهنمايي دبيرستان هم دخترونه هم پسرون ...

اگ خونه خودتونه در و پنجره پی وی سی بزنید راحت شید🫥

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

چرا خندمم گرفتت اخه 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

کوچه کناری ما هم مدرسه ابتدایی هست ، اوایل اتاق اون سمت می‌خوابیدم اذیت میشدم ، الان عادت کردم ، خیلی سرصدا باشه اتاق خوابم عوض میکنم ‌

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...