توروخدا کمکم کنید حالم افتضاحه نامزدم بهم خیانت کرده . عکسشو دیدم تولد با یه دختر لباسی ک باهم خریده بودیم تن نامزدم بود .با دختره صحبت کردم گفت بخدا چیزی بینمون نبوده اونجا ده نفر دیگه ام مرد و زن تولدم بودن اما این نامزد تو از سالها پیش از دبیرستان عاشق من بود و ب من نگفته بود شما تو زندگیش هستی و ب منم گفت من عاشقتم و تکلیف منو مشخص کن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خیلیا 30سال با ی مرد زندگی کردن و با وجود چند بچه جدامیشن ،شما خوبه نامزدید،وقتی خیانت میکنه و دوستت نداره،شماهم بهش فحش دادی دیگ چه ارزشی داره؟؟من نظرم رو گفتم عزیزم وگرنه خوددانی،سخته ولی شدنیه
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
توروخدا هرکی دعا بلده واسم بخونه میگن دعا در حق دیگری میگیره توروخدا دعام کنید😭فکر خود😭کشی به ...
عزیزم درکت میکنم الان چقدر داری اذیت میشی ،منم همین مشکل و دارم بعد ۱۰ سال دارم از نامزدم جدا میشم همچین ادمی رو میخوای چیکار الان که اشکت و درآورد مطمئن باش این کارو همیشه ادامه میده حرف من و گوش کن یکبار این عذاب و به جون بخر و برای همیشه این ادم و از زندگیت بنداز دور وگرنه مثل من داغونت میکنه بارها و بارها این قضیه برات تکرار میشه ،میدونم خیلی سخته ولی خودتو نجات بده لطفا
اخه حرفم اینه شاید دارم اشتباه میکنم فقط رفته تولد و اومده وگرنه چرا انقد بهم محبت میکرد دولا میشد ب ...
اگر واقعا اینجوری بود میومد که رفع اتهام کنه از خودش غیر اینه؟
If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞