2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه راحته ۹سال میدونی یه عمره دوسش داشتم😭

چرا ۹ سال رو گذاشتی براش 

باید ۶ ماه تا یه سال مشخص میکردی تکلیف اش رو 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
مگه راحته ۹سال میدونی یه عمره دوسش داشتم😭

خیلیا 30سال با ی مرد زندگی کردن و با وجود چند بچه جدامیشن ،شما خوبه نامزدید،وقتی خیانت میکنه و دوستت نداره،شماهم بهش فحش دادی دیگ چه ارزشی  داره؟؟من نظرم رو گفتم عزیزم وگرنه  خوددانی،سخته ولی شدنیه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
می‌خوای ۹ سال اشتباه رو به ۱۹ سال اشتباه تبدیل کنی؟ پاشو جمع کن خودتو نمی‌خوادت سخته ولی درک کن ...

میدونم اما نمیتونم بخدا عین پروانه دورم میچرخید انگار رو ابرا بودم من محبت هیچکسو ندیدم حتی پدر حتی مادر. 

توروخدا هرکی دعا بلده واسم بخونه میگن دعا در حق دیگری میگیره توروخدا دعام کنید😭فکر خود😭کشی به ...

عزیزم درکت میکنم الان چقدر داری اذیت میشی ،منم همین مشکل و دارم بعد ۱۰ سال دارم از نامزدم جدا میشم همچین ادمی رو میخوای چیکار الان که اشکت و درآورد مطمئن باش این کارو همیشه ادامه میده حرف من و گوش کن یکبار این عذاب و به جون بخر و برای همیشه این ادم و از زندگیت بنداز دور وگرنه مثل من داغونت میکنه بارها و بارها این قضیه برات تکرار میشه ،میدونم خیلی سخته ولی خودتو نجات بده لطفا

عزیزم درکت میکنم الان چقدر داری اذیت میشی ،منم همین مشکل و دارم بعد ۱۰ سال دارم از نامزدم جدا میشم ه ...

اخه حرفم اینه شاید دارم اشتباه میکنم فقط رفته تولد و اومده وگرنه چرا انقد بهم محبت میکرد دولا میشد بند کفشامو میبست همه بهمون حسودی میکردن بخدا همه

اخه حرفم اینه شاید دارم اشتباه میکنم فقط رفته تولد و اومده وگرنه چرا انقد بهم محبت میکرد دولا میشد ب ...

اگر واقعا اینجوری بود میومد که رفع اتهام کنه از خودش غیر اینه؟

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞