2777
2789
عنوان

خیانت

792 بازدید | 84 پست

توروخدا کمکم کنید حالم افتضاحه نامزدم بهم خیانت کرده . عکسشو دیدم تولد با یه دختر لباسی ک باهم خریده بودیم تن نامزدم بود .با دختره صحبت کردم گفت بخدا چیزی بینمون نبوده اونجا ده نفر دیگه ام مرد و زن تولدم بودن اما این نامزد تو از سالها پیش از دبیرستان عاشق من بود و ب من نگفته بود شما تو زندگیش هستی و ب منم گفت من عاشقتم و تکلیف منو مشخص کن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میدونید عکسشو توی اینستاگرام یهو توی پیج دوستای دوستاش نمیدونم یهو اومد بالا رفتم داخل لای صد تا عکس پیدا کردم منو این اقا ۹ساله باهم دوست بودیم یکبار دیگه هم سالها قبل خیانتشو فهمیدم اومد عذرخاهی کرد اما من از ذهنم پاک نمیشد و مدام بهش گیر میدادم اما دو سال اخیر واقعا انقد بهم محبت میکرد که روی ابرها بودم اصلا باورم نمیشد بازم همچین رپزی رو ببینم. همه جاعم بلاکم کرده هیچ جوره باهاش در ارتباط نیستم بخدا دارم دوونه میشم😭😭😭😭توروخدا دعاکنید بهم یه پیام بده😭😭😭😭یه دونه

کی به کی گفت تکلیف من و مشخص کن نفهمیدم؟

نامزدم علی رفت به دختره گفته گفته تکلیف منو مشخص کن من عاشقتم دختره ام گفته ببین منو تو ب درد هم نمیخوریم . بخدا عمس دختره رو ببینید از علی بزرگتره و انقد زشته

اگه نمیخاست چرا انقد باهام خوب بود چرا صدبار اومد با خانوادم صحبت کرد

فکر کن دختره کلا دروغ گفته ولی واقعیت اینه که رفته تولد یه دختر دیگه حتی بهت نگفته این موضوع رو، به نظرت طبیعیه؟ عکس رو فرستادی چیزی هم گفتی که بلاکت کرد؟

فکر کن دختره کلا دروغ گفته ولی واقعیت اینه که رفته تولد یه دختر دیگه حتی بهت نگفته این موضوع رو، به ...

اره فحشش دادم پیام دادم هزارتا فحش ک لیاقتت همینه و خاهرت اینجورهحرفای زشت ب مامانشم پیام دادم فحش دادم

اره فحشش دادم پیام دادم هزارتا فحش ک لیاقتت همینه و خاهرت اینجورهحرفای زشت ب مامانشم پیام دادم فحش د ...

دیگه حرمتی نمونده گلم،اگ حتی شوهرتم بشه بازم خیانت میکنه چون قبح کارش ریخته و خیالش راحته می بخشیش،بیخیالش شو ب نظرم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید