2777
2789

سلام عزیزان....من ۲۳ بهمن لاپاراسکوپی کوتر تخمدان انجام دادم...۸ فروردین پریود شدم و تا امروز که ۲۵ اردیبهشت هست پریود نشدم...علائم بارداری هم ندارم ،حدود ۵۰روزه پریود نشدم،روزی ۳تا متفورمین میخورم و یکی آی پی ۶

واقعا دیگه نا امید شدم...حتی باردار نباشم حداقل بعد از عمل پریودیم به موقع بود😔 طوریه امپول بزنم پریود بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، نگرانی‌هات کاملاً قابل درکه. تأخیر پریود بعد از لاپاراسکوپی و مصرف داروهایی مثل متفورمین می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه. لاپاراسکوپی ممکنه در کوتاه‌مدت نظم هورمونی رو کمی تحت تأثیر قرار بده، به‌خصوص اگه برای تخمدان‌هابوده باشه.

متفورمین معمولاً برای تنظیم تخمک‌گذاری و بهبود تخمدان‌های پلی‌کیستیک استفاده می‌شه، اما ممکنه زمان ببره تا اثر خودش رو نشون بده. اینکه روزی ۳ تا می‌خوری نشون می‌ده پزشک قصد داشته تخمدان‌ها رو تحریک کنه.

از دست نده امیدتوو! بهترین کار اینه که با یک پزشک متخصص مثل دکتر چراغی مشورت کنی. ممکنه برات آزمایش خون یا سونوگرافی تجویز کنه تا وضعیت دقیق هورمونی و تخمدانی رو بررسی کنه. اگه نیاز باشه، ممکنه آمپول یا داروی دیگه‌ای برات تجویز کنه تا سیکلت به حالت طبیعی برگرده.

خیالت راحت باشه، این مسیر گاهی زمان‌بره، ولی با پیگیری درست به نتیجه می‌رسی. 🌸

سلام عزیزم شما پیش دکتر بهمن خانجانی عمل کردید نتیجه داشت عملتون راضی بودید از دکتر هزینه چقد شد براتون

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست