2777
2789
عنوان

کی عروس هلندی داره بیاد😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 60 پست
عزیزم من‌پرورش عروس هلندی دارم اول باید یک هفته بهش دست نزنید توقفس باشه تابامحیط آشنا بشه بعدکم کم ...

عزیزم من یه جوجه لوتینو دارم چراهرچی باهاش حرف میزنم هیچی نمیگه چجوری حرف زدن یادش بدم یه سلام ساده حتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یه جوجه لوتینو دارم چراهرچی باهاش حرف میزنم هیچی نمیگه چجوری حرف زدن یادش بدم یه سلام ساده ...

باید صبور باشی. تازه هنوز جوجه است 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
گشتین و آگهی کردین و پیدا نشد ؟ اینا خوب و طولانی نمیتونن پرواز کنند قطعا مال  یکی از خونه های ...

اره بابا گشتیم نبود خودشم تو یه روستا کم جمعیت 

الان من غذا و آب از دیروزه نخورده چیکار کنم😭😭😭

عزیزم من‌پرورش عروس هلندی دارم اول باید یک هفته بهش دست نزنید توقفس باشه تابامحیط آشنا بشه بعدکم کم ...

عزیزم این الان از دیشبه نه آب خورده نه غذا همش یه جا وایساده تکون میخوره از گشنگی بمیره چی😭😭

خوب چراهنوزنیاوردیدخونه میخوایدبگیریدشون ،عروس هلندی خیلی ضعیفه ممکنه ازترس سکته کنه ماهفته اول اصلا ...

ببخشید عزیزم این الان از دیشبه به آب خورده نه غذا چیکار کنم؟😭 میمیره اینجوری

یه گوشه اس تکون نمیخوره زیاد

الان حالش خوبه غذا میخوره مثل اینکه خیلی قهر کرده بود

احتمالا چون ازصاحبش جداشده بود افسردگی گرفته بود وهیچی نمیخوردچون عادت کرده بودبه صاحبش،به عروس هلندیاتون نون باگت روبرش بزن بزارجلوش یانون تست دوست دارننون تست رو،سیب ،سیب زمینی آب پز،تخم مرغ آب پز،خیارکه باچنگال نرم کرده باشی داخلشو،گوجه هم دوست دارن میخورن

عزیزم من یه جوجه لوتینو دارم چراهرچی باهاش حرف میزنم هیچی نمیگه چجوری حرف زدن یادش بدم یه سلام ساده ...

عزیزم احتمالا ماده باشه بعدبستگی به سنشونم داده ازسنشون بگذره دیگه یادنمیگیرن ۳ماهگی به بعدبهترین سنه چندماهشه اگه ماده باشه کلا حرف نمیزنن  فوقش دوکلمه بعددستی یانه میادبغلت 

اگرم جوجس بزاررودستت بیاد یه کلمه روهمش تکرارکن مثلا سلام همش تکرارکن یادمیگیره چندتاکلمه باهم نگو