2777
2789
عنوان

کی عروس هلندی داره بیاد😢😭

1160 بازدید | 60 پست

یه ساعتی میشه خریدم از قفس اوردمش بیرون 

وقتی خواستیم بگیریمش خیلی پرید بال زد جیغ زد

الان دیدم از هر دوتا بالاش خون میاد😭

نمیدونم چون بال زد زخم شد یا خورد جایی

خیلی ناراحتم عذاب وجدان دارم میترسم درد بکشه😭😭 اصلا اعتماد نمیکنه

خیلی زود از قفس درش اوردی معلومه که میترسه و واکنش نشون میده

باید صبر داشته باشین . چندروز همونجا بمونه درقفس یا سقفشو باز بذارین خودش اروم اروم بهتون عادت میکنه اطمینان میکنه و میاد بیزون

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چراهنوزنیاوردیدخونه میخوایدبگیریدشون ،عروس هلندی خیلی ضعیفه ممکنه ازترس سکته کنه ماهفته اول اصلا کاری به کارشون نداشتیم کم کم باهاشون اخت پیداکردن والان دیگه رودستمون میان غذامیخورن،روزاول توقفس همش میلرزیدن ازترس

الهی بمیرم... وقتی هنوز تازه وارد محیط شده اصلا نباید از قفس آزادش می‌کردید. یه مدت باید تو قفس بمونه تا با شما و محیط آشنا بشه و یه کم حس امنیت پیدا کنه. همونجور که تو قفسه باید باهاش ارتباط برقرار کنید تا بهتون اعتماد پیدا کنه.

عروس هلندی ماوقتی صدای عروس هلندی همسایه رومیشنوه واسش جیغ میکشه وارتباط برقرارمیکنه،فقط حواستون باشه عروس هلندیاتونوجلوپنجره رهانکنیدممکنه کلاغ  نوک بزنه توقفس زخمیشون کنه وبخورشون،کلاغ همجنسه خودشم میخوره