2777
2789
عنوان

کی عروس هلندی داره بیاد😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 60 پست

ببین احتمالا یکی از پرهاش شکسته اگر همچنان خون میاد باید اون بالو از ته بکشی بیرون تا خون بند بیاد  بعد بال هاشو نچین با کش چهل گیس چندبالا بزرگ هاشو ببند تا یکم دستی طور بشه بعد باز کن

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس هلندی ماهم گاهی که پرواز میکنه ازبالش خون میادنبایدبهشش استرس بدیدکه هی پرپربزنه بپره ،براش توخ ...

خوب پس خیالم راحت شد که طبیعی از بال زدن زخم شده 

ممنون بابت راهنمایی🪷💖

عزیزم من‌پرورش عروس هلندی دارم اول باید یک هفته بهش دست نزنید توقفس باشه تابامحیط آشنا بشه بعدکم کم باهاتون دوست میشه اصلا دنبالش نکنید بایدخودش بیادسمتتون بعدفرداببرش دامپزشکی

اگه بچه می‌خریدی میشد دست اموز بشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
طفلک صاحبش چی؟ لابد اون کسی ک عروس ما رو هم پیدا کرد برداشته برخوردش هنوز بعد چهار سال یادمون نرفت ...

صاحبش که پیدا نشدش ولی حداقل حال پرنده خوبه

وابستگی به حیوون خیلی سخته عزیزم درکت میکنم💖

صاحبش که پیدا نشدش ولی حداقل حال پرنده خوبه وابستگی به حیوون خیلی سخته عزیزم درکت میکنم💖

گشتین و آگهی کردین و پیدا نشد ؟

اینا خوب و طولانی نمیتونن پرواز کنند قطعا مال  یکی از خونه های اطراف جایی که پیدا کردین بوده 

حیوانات و پرنده  وقتی محیطشون عوض بشه تا چند روز اول استرس دارند .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ولی اینم بدون اخلاق عروس هلندیا متفاوته با همدیگه یکیشون ممکنه اروم باشه ،یکیشون شیطون  یکیشو ...

همه حیوانات و پرنده ها همینن مثل آدم ها متفاوتن