2777
2789

یه بلاگر فالو دارم دنبالش هم نمیکنم خیلی ولی خب پستاش برام میاد گاهی این خانم فیلیپینیه و یه شوهر دو رگه بور و اسیایی داره خلی جذابه و خوشگله پسره واقعا خیلی ولی این خانم زیبا نیست حداقل به اندازه شوهرش ولی بشدتتتت پز شوهرش رو میده من فکر میکردم خارجی ها فخر فروشی ندارن یعنی چشم ملت رو دراورده بسکه همش تو بغل شوهرش عکس و فیلم میزاره چند روز پیش مراسم ازدواجش بود جالب اینه شوهرش همچین گریه میکرد وقتی داشتن عقد رو میخوندن بعد به همه دوستای بلاگرش گفته بوده از شوهرم فیلم بگیرید وقتی گریه میکنه بزارید تو پیج هاتون چقدر عقده ای واقعاااا😂گفتم اهع توی زشت چی داری که یکی برات اونجوری گریه کنه همینا زندگی هزاران نفر رو جهنم کرده طرف به شوهرش میگه نگاه کن شوهرش چه جذابه تازه براش گریه هم میکنه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بدبخت اونایی ک این چرندیاتو مجازی وباور میکنن بخاطر تر میزنن توزندگیشون اونا دیگ خیلی احمقن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان