2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم گلم  به ازدواج ختم ميشه؟ يعني طرف آشناس؟ خواهرمم بگو گلي

خواهش 

از لحاظ فامیلی مطمئن نیستم ولی کسیه ک میشناسی حس کردم 

خواهرتون سوالش چیه؟ دقیق تر باشه جوابش درستتره برام

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

لطفا بگو واقعا فردا نمیاد پس ببینمش؟من چکار کنم با این همش بدقولی میکنه.حست درموردش چیه لطفا بگو.ادم ...

حش میکنم خیلی رو حرفاش نشه حساب کرد حالا براساس حسم قضاوتش نمیکنم ک بگم خوبه یا ن .خودت بهتر میشناسی طرف مقابلت رو .اگر میدونی ادم ازدواجی نیس سعی کن رابطت رو کمتر کنی عزیزم 

ادم ممکنه حرفاش یادش بره و قول و قراراش ، اهل سرگرم شدن و خوشگذرونیه؟

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

خواهش  از لحاظ فامیلی مطمئن نیستم ولی کسیه ک میشناسی حس کردم  خواهرتون سوالش چیه؟ دقیق ت ...

والا فاميلي نداريم به سنم بخوره 

يكي معرف هست بنظرت ميان جلو آخرش چي ميشه

خواهرمم درمورد زمان ازدواجش بگو و ويژگي هاش

یادم نیست پرسیده باشم  خیانت نمیکنه؟

عزیزم این سوالاتو من پاسخ نمیدم یه درصد حسم اشتباه باشه مدیون شما میشم .امیدوارم هرچه به صلاحته رقم بخوره و انرژی بد از خونوادتون دور باشه 

حش میکنم خیلی رو حرفاش نشه حساب کرد حالا براساس حسم قضاوتش نمیکنم ک بگم خوبه یا ن .خودت بهتر میشناسی ...

نه اهل دور دور واینا نیست زیاد.ولی میخوام بدونم حسش بمن چیه؟اصلا میاد همو ببینیم یانه بلاخره؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
ممنون که جواب دادید ❤️🙏😊 ان شاالله که هرچی خیره براتون اتفاق بیفته

ممنون عزیزم ❤🌱همچنین

حش میکنم خیلی رو حرفاش نشه حساب کرد حالا براساس حسم قضاوتش نمیکنم ک بگم خوبه یا ن .خودت بهتر میشناسی ...

زیاد ازتباط نمیگیریم باهم درکل.

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است