2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 61 پست
فقط دوست دارم دخترم خودش از زندگی لذت ببره، شاد باشه، وهرکاری دلش خواست بکنه، هیچوقت چیزی رو بهش تح ...

وقتی ۱۹ سالش شد و خواست بره دنیا رو ببینه و تو نتونی ۵ سال دیگه ببینیش،بازم هر کاری دلش خواست رو انجام بده؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما ۱۰۰ درصد شریک زندگی همسرتون هستین؟اگر اره،در مورد ارثیه خانواده همسرتون هیچ نظری نمیدین؟

نه من نظری نمیدم و اجازه هم نمیدم همسرم در مورد ارثیه من نظر بده با وجود اینکه تک فرزند هستم 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

زمانی که من بچه آوردم فکرش رو هم نمیکردم وضع به چنین جاهای از نظر اقتصادی و …. برسه دوست ندارم شرمند ...

طرز فکرت قابل تحسینه،اما اگه روزی بدونی داره میره اون سر دنیا و معلوم نیست گی دوباره ببینیش یا اصلا بینیش،بازم همینقدر محکم سر عقیدت هستی؟

وقتی ۱۹ سالش شد و خواست بره دنیا رو ببینه و تو نتونی ۵ سال دیگه ببینیش،بازم هر کاری دلش خواست رو انج ...

وقتی خودش نخواد منو ببینه و یه جای دیگه خوش باشه چرا باید به زور بگم بمون پیشم؟

اون اومده دنیا که زندگی کنه ولذت ببره، حالا یا کنار من یا دور ازمن،

من خودم بشدت وابسته پدرومادرمم، و از وقتی ازدواج کردم هیچ لذتی نبردم

نه من نظری نمیدم و اجازه هم نمیدم همسرم در مورد ارثیه من نظر بده با وجود اینکه تک فرزند هستم 

موفق باشی،اما انسانها با هم فرق دارن،متاسفانه نمیتونیم برمبنای نحوه تربیت خودمون از دیگران انتظاری داشته باشیم،امیدوارم همونی بشه که خواسته شماست

در آینده به کجا میرسه بچتون؟(لطفا اگر ممکنه در مورد تمام جنبه ها نظر بدید)

من نمیدونم به چی علاقه داره هنو دو سالشه

ولی بیشتر حس میکنم میره سمت کار فنی یا علوم انسانی

خیلی باهوش و بامهارت و البته مهربون و سیاست مداره

میتونه مشاور، وکیل یا حتی نظامی بشه

به نظرم زود میخواد ازدواج کنه و کنارش به درس و کار ادامه بده

دلتنگ خودمم 

خیلی هم عالی،امیدوارم موفق باشی

مرسی عزیزم همچنین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
طرز فکرت قابل تحسینه،اما اگه روزی بدونی داره میره اون سر دنیا و معلوم نیست گی دوباره ببینیش یا اصلا ...

سپاس از شما 

بله نازنینم

ذاتا آدم وابسته ای نیستم 

همین که بدونم خوشحاله و خوشبخت برام کافیه 

اون بچه ی منه نه کبوتری که بخوام برچسب مالکیت روش بچسبونم و  بالهاش رو بچینم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وقتی خودش نخواد منو ببینه و یه جای دیگه خوش باشه چرا باید به زور بگم بمون پیشم؟ اون اومده دنیا که ز ...

امیدوارم موفق باشی و همیشه از وجود بچه یا بچه هات نهایت لذتو ببری چه در حال حاضر چه آینده

صددرصد جلوتر بودن یعنی چی؟

حداقل نخواد مثل ما یه اشتباهی را بکنه تا تجربه کسب کنه 

اشتباه را ما کردیم تا تجربه شد 

پس همین تجربه را در اختیارش میذاریم که اون نخواد مجدد تجربه کنه