2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر و ازمایش و داروخونه قبول میکنن؟

وا خب همون تامین اجتماعی هست دیگه

واسه دهک های زیر ۵هست

داروهای ایرانی و ازمایش و اینا همشون مثل بقیه بیمه ها هست

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیمارستان های دولتی و کلینیک های دولتی من همیشه استفاده میکنم با مراکز آزاد مقایسه کردم تا ۷۰ درصد پ ...

همه جاهای دولتی قبول میکنن؟همه درمانگاه و بیمارستانای دولتی؟

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

بیمارستان های دولتی و کلینیک های دولتی من همیشه استفاده میکنم با مراکز آزاد مقایسه کردم تا ۷۰ درصد پ ...

راستی باید هرماه تمیدیش کرد؟

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

دکتر و ازمایش و داروخونه قبول میکنن؟

بله قبول میکنن

دارو و ازمایش هم بستگی داره چی باشه ولی مثل همون بیمه ها حساب میکنن درصدش رو

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

ببخشید یه سوال دیگه من شوهرم بیمه سلامته الان منم بیمهذهستم!؟؟

راستی باید هرماه تمیدیش کرد؟

۶ ماهه هست

همه جاهای دولتی قبول میکنن؟همه درمانگاه و بیمارستانای دولتی؟

بله همه جا که دولتی باشه قبول میکنه ...

یه کلینیک دولتی من برای تمام آزمایشات و سونوگرافی همه چیم میرم با این بیمه خیلی هزینه هام کم میشه

ببخشید یه سوال دیگه من شوهرم بیمه سلامته الان منم بیمهذهستم!؟؟

برنامه بیمه سلامت من رو از بازار نصب کن با شماره و کد ملی همسرت وارد شو

همه چی اونجا است

ببین شما زیر مجموعه همسرت هستی یا نه

اگه نبودی میتونی خودتو اضافه کنی