2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 61 پست
طرز فکرت خیلی قشنگه،اما بنظرت دنیا چقدر قشنگه؟چقدر میزان قشنگ ببینیم؟

میدونی من انقدر از بچگیم‌ سختی کشیدم که کوچیکترین قشنگی برام بزرگه کمترین محبتی برام زیاد و ارزشمنده

مثلا بارون نمیدونی چقدر ذوق زده میشم بچه هامم‌مثل خودمن میریم زیر بارون راه میریم ‌میدوییم میخندیم جیغ میزنیم میبریمشون کوه آتیش درست میکنیم دور آتیش میرقصیم مسخره بازی درمیاریم تو جنگلای شمال میخوابیم روزمین با نوری که از لای شاخ‌و برگ درختا میفته رو صورتمون بازی میکنیم کنار ساحل خاک بازی میکنیم ماسه ها رو‌میریزیم سر و کله ی خودمون 😂برای یاکریم های بالکنمون لونه درست کردیم باور کن اونام باهامون دوست شدن میان با نوکشون میزنن به پنجره براشون دونه میبریم همه ی اینا حال منو خوب میکنه سعی میکنم به بچه هامم منتقل کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موفق باشی،اما انسانها با هم فرق دارن،متاسفانه نمیتونیم برمبنای نحوه تربیت خودمون از دیگران انتظاری د ...

هرجور که خودت رفتار کنی و تربیت کنی بچه هم همون میشه 

بچه ها از ما الگو میگیرن حتی اگه بگیم فلان چیز خوبه یا بد 

من هم توقع ندارم ۱۰۰ درصد چیزی که من میخوام بشن اونا آزادن هرجوری که دلشون میخواد زندگی کنن ولی بهشون یاد میدم غرور و شخصیت داشته باشن خودشون دوست داشته باشن نذارن کسی دلشون بشکنه دنبال ارزو و رویاهاشون برن منم تا حد توانم برای شروع چیزی که میخوان و هرجایی که کم بیارن منو پدرشون پشتشون هستیم 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

خیلی عالیه،امیدوارم زندگی با بچتون همیشه مهربون باشه و راهش هموار

ممنون از کلام پر محبتتون

بهترین ها بدرقه ی راهتون ♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
میدونی من انقدر از بچگیم‌ سختی کشیدم که کوچیکترین قشنگی برام بزرگه کمترین محبتی برام زیاد و ارز ...

مادر فوق العاده ای هستی،مطمئنم بچه هات در آینده بهت افتخار میکنن،تمام زیبا بودن دنیا تو داشتن مادری مثل تو خلاصه میشه

انتظار یا تصور خاصی ندارم ولی برام جالبه ببینم خودش چه مسیری انتخاب میکنه و چطور پیش میره

فقط برام مهمه تو زندگیش احساس رضایت و شادی و آرامش داشته باشه و زندگی سالمی داشته باشه و آدم با اخلاق و با وجدانی باشه

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
واقعاا دیگه خونه رویا شده بزرگترین کار برای فرزند تامین سرپناهشه

واقعا!

منم از دست خودم برنمیومده صدسال سیاه...درآمد شوهرم همش خرج میشه.

ولی خودم تک فرزندم بابام یه خونه سه واحدی خریده و یه ویلایی ؛ به جز خودمون یه چیزایی به بچه ها میرسه دیگه...

هرچند باید پس انداز کنیم واسه نوسازی یا عوض کردنش .

بنده خدا میگه یه زمین رو به رشد خوب میخرم واسه بچه هات هرکدوم دو دنگ بزن نامشون دعواشون نشه 😅 بعد خواستن یا همونو بسازن یا خونه رو با پولش عوض کنن.

اگه حمایت خونوادم نبود کی جرات میکردم سه تا بچه قد و نیم قد بیارم که سه تاشون با هم به خرج تحصیل و دانشگاه و... میفتن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
آخرش بچتونو جلوتر از خودتون میبینین یا مثل خودتون؟(منظورم تمام جنبه های زندگیه)

در حال حاضر که خیلی جلوتر از بچگی خودم هستن ، اما آینده شون قابل پیش بینی نیس... جدای از این که به تلاش خودشون بستگی داره نمیدونم شرایط چطور پیش میره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘