2777
2789
عنوان

هر چیز خوبی یه روی بد داره

165 بازدید | 4 پست

هیچوقت حسرت زندگی ، قیافه ، پول کسی رو نخورین چون هر چیز به ظاهر خوبی روی بد داره

از خودم شروع میکنم 

از لحاظ قیافه همیشه مورد توجه بودم و خیلی وقتا ازم تعریف کردن اما بدیش برای من این بوده که تا دوسال پیش فکر میکردم وظیفه ی من فقط زیبا بودن و بی نقص بودنه ، خیلی حساس شده بودم رو قیافم ، همش در تلاش بودم تا از این قیافه نیوفتم ، تنها توجهی که همیشه میشد به قیافه م بود و کسی اخلاقمو نمیدید ، و شاید باورتون نشه که همین منو افراطی کمالگرا کرد جوری که هر دیقه خودمو چک میکردم که یه وقت زشت نشده باشه جاییم 

موهام و ابروها و مژه هام نارنجیه اما کم پشت ، البته موهای سرم کم پشت نیست ولی خیلی شکننده ست و مدام باید مراقبت کنم ازشون ، با یکم ناراحتی سریع ریزش مو میگیرم 

چشمام رنگیه اما خیلی ضعیف ، شماره ۵ و ۶ ، چشمام تو شرایطیه که نمیتونم عملشون کنم ، دکترم صلاح ندونسته ، واقعا این ضعیفی اذیتم میکنه ، اگه عینکم نباشه ممکنه نتونه یه جیزیو رو فرش پیدا کنم ، حس کوری میکنم گاهی 

پوستم سفیده اما به شدت حساس ، به مواد خوراکی اسیدی دست بزنم قرمز میشه ، خارش حتی زخم 

از نظر بقیه یه دختر خیلی باگذشت ام و مهربون ، اما نمیدونن من از ادما انقد نا امیدم که برای همینه هیچی نمیگم 

بابام خیلی دوستم داره ، عشق بینمون زبون زد همه ست ، اما حالش وخیمه ، جانباز بالای ۵۰ درصده و مدام تو تشنج کردنه ، همین دوست داشتنی که نسبت به هم داریم باعث شده کوچکترین ضعفی تو حالش منو به بدترین حال ممکن بندازه و مدام غصه بخورم که کاش انقد مهربون نبود اما سالم بود 

از لحاظ مالی همیشه تو رفاه بودم از زمان تولدم ، ولی مشکلاتی مثل مشکل جسمی بابام هست که با هیچ مقدار پولی حل نمیشه و خیلی مشکلات دیگه که نشد حل شه با پول 

خداروشکر از لحاظ ازدواجم از همه چیش راضی ام ،اما هر چقدر با شوهرم عاشق هم باشیم و احترام همو نگه داریم اما گاهی ممکنه یه اختلاف نظری پیش بیاد که باهاش سرسنگین شم اما همین که میریم بین مردم ، باهم مثل دو تا مرغ عشق رفتار میکنیم و ممکنه بقیه فکر کنن ما حتما هیچ ناراحتی بینمون به وجود نمیاد 

مثال خیلی زیاد هست که بزنم ، درسته که مشکل هر کس برای خودش بزرگه ، هر کس دلیلی برای ناراحتی داره ، ممکنه حسرت قیافه ، زندگی ، عشق و پول کسیو بخورید ، من نمیگم اینا بده وجودشون تو رندگی ادم ، اما تماما خوشبختی هم نیست ، در نهایت هر جور هستید ، تو هر شرایطی ، میتونم بگم که میتونست خیلی بدتر از اینها باشه ، قدر دان باشید دوستان ، اما قانع نه ، قناعت مانع پیشرفته ، بلندپرواز باشید ولی خودخواه و جاه طلب نه .

شبتون بخیر 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوندم ولی  فصل باخت زندگی خودتون رو با فصل برد زندگی دیگران مقایسه نکنید

دقیقا ، نمیشه باطن خودمونو با ظاهر بقیه مقایسه کنیم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد