هیچوقت حسرت زندگی ، قیافه ، پول کسی رو نخورین چون هر چیز به ظاهر خوبی روی بد داره
از خودم شروع میکنم
از لحاظ قیافه همیشه مورد توجه بودم و خیلی وقتا ازم تعریف کردن اما بدیش برای من این بوده که تا دوسال پیش فکر میکردم وظیفه ی من فقط زیبا بودن و بی نقص بودنه ، خیلی حساس شده بودم رو قیافم ، همش در تلاش بودم تا از این قیافه نیوفتم ، تنها توجهی که همیشه میشد به قیافه م بود و کسی اخلاقمو نمیدید ، و شاید باورتون نشه که همین منو افراطی کمالگرا کرد جوری که هر دیقه خودمو چک میکردم که یه وقت زشت نشده باشه جاییم
موهام و ابروها و مژه هام نارنجیه اما کم پشت ، البته موهای سرم کم پشت نیست ولی خیلی شکننده ست و مدام باید مراقبت کنم ازشون ، با یکم ناراحتی سریع ریزش مو میگیرم
چشمام رنگیه اما خیلی ضعیف ، شماره ۵ و ۶ ، چشمام تو شرایطیه که نمیتونم عملشون کنم ، دکترم صلاح ندونسته ، واقعا این ضعیفی اذیتم میکنه ، اگه عینکم نباشه ممکنه نتونه یه جیزیو رو فرش پیدا کنم ، حس کوری میکنم گاهی
پوستم سفیده اما به شدت حساس ، به مواد خوراکی اسیدی دست بزنم قرمز میشه ، خارش حتی زخم
از نظر بقیه یه دختر خیلی باگذشت ام و مهربون ، اما نمیدونن من از ادما انقد نا امیدم که برای همینه هیچی نمیگم
بابام خیلی دوستم داره ، عشق بینمون زبون زد همه ست ، اما حالش وخیمه ، جانباز بالای ۵۰ درصده و مدام تو تشنج کردنه ، همین دوست داشتنی که نسبت به هم داریم باعث شده کوچکترین ضعفی تو حالش منو به بدترین حال ممکن بندازه و مدام غصه بخورم که کاش انقد مهربون نبود اما سالم بود
از لحاظ مالی همیشه تو رفاه بودم از زمان تولدم ، ولی مشکلاتی مثل مشکل جسمی بابام هست که با هیچ مقدار پولی حل نمیشه و خیلی مشکلات دیگه که نشد حل شه با پول
خداروشکر از لحاظ ازدواجم از همه چیش راضی ام ،اما هر چقدر با شوهرم عاشق هم باشیم و احترام همو نگه داریم اما گاهی ممکنه یه اختلاف نظری پیش بیاد که باهاش سرسنگین شم اما همین که میریم بین مردم ، باهم مثل دو تا مرغ عشق رفتار میکنیم و ممکنه بقیه فکر کنن ما حتما هیچ ناراحتی بینمون به وجود نمیاد
مثال خیلی زیاد هست که بزنم ، درسته که مشکل هر کس برای خودش بزرگه ، هر کس دلیلی برای ناراحتی داره ، ممکنه حسرت قیافه ، زندگی ، عشق و پول کسیو بخورید ، من نمیگم اینا بده وجودشون تو رندگی ادم ، اما تماما خوشبختی هم نیست ، در نهایت هر جور هستید ، تو هر شرایطی ، میتونم بگم که میتونست خیلی بدتر از اینها باشه ، قدر دان باشید دوستان ، اما قانع نه ، قناعت مانع پیشرفته ، بلندپرواز باشید ولی خودخواه و جاه طلب نه .
شبتون بخیر