2821
2789
عنوان

تاخیر پریود pco

77 بازدید | 9 پست

دخترا سلام

من بهخاطر PCO حدود ۴۰ روز تأخیر دارم. دکتر آمپول پروژسترون داده گفته دو هفته بعدش پریود میشم، ولی میترسم بزنم چون قبلاً که زدم پریودم خیلی نامنظم شد

کسی راه دیگهای سراغ داره یا تجربه مشابه داشته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی رو داروهای عطاری حساب نکن چون مستقیم کبد رو درگیر میکنن... داروهای پزشک هم عوارض داره و دائمی نیست تاثیرش.. فقط برو تحقیق کن چه مواد غذایی برات خوبه چی خوب نیس.. ورزش عالیه پیاده روی یوگا عالی.. من خودم اندومتریوز دارم چند وقته سالم خوری و ورزش شروع کردم تازه یه ماه و نیمه ولی تاثیرشو دارم میبینم... مثلا گوشت قرمز ک به ظاهر موادغذایی مفیدی هست برای من ضرر داره.. مثلا من اندومتریوز از استروژن تقویت میشه و سویا استروژن رو زیاد میکنه.. خلاصه خودت ببین چی خوبه چی بده... مثلا یه سری چیزا مثل سوسیس کالباس نوشابه شیرینی اینا ک برا همه ضرر داره رو قط کن من نوشابه و سوسیس کالباس رو صفر کردم ولی پیتزا با پنیر کم چرب با مرغ درست میکنم خیلی خوشمزه میشه... شیرینی ماهی یبار خلاصه فقط اصلاح سبک برای ماها جوابه ک درمان قطعیمون کشف نشده

خیلی رو داروهای عطاری حساب نکن چون مستقیم کبد رو درگیر میکنن... داروهای پزشک هم عوارض داره و دائمی ن ...

خیلی ممنونم که اینقدر با حوصله تجربهتو گفتی 🤍
مرسی، حتماً سبک زندگیم رو جدیتر میکنم 🌱

خیلی ممنونم که اینقدر با حوصله تجربهتو گفتی 🤍مرسی، حتماً سبک زندگیم رو جدیتر میکنم 🌱

قربونت عزیزم... ببین میدونم سخته وااااقعا سخته من خودم خیلیییی شکمو ام و قناد هم هستم فک کن دیگچقد شیرینی و اینچیزا میخوردم🤣الان یه ماه نوشابه سوسیس کالباس شیرینی نخوردم... حتی بخاطر پیتزا بیرونی گریه کردم🤣ولی ارزش داره بجنگ تو میتونی🙏❤️🥰