راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی رو داروهای عطاری حساب نکن چون مستقیم کبد رو درگیر میکنن... داروهای پزشک هم عوارض داره و دائمی نیست تاثیرش.. فقط برو تحقیق کن چه مواد غذایی برات خوبه چی خوب نیس.. ورزش عالیه پیاده روی یوگا عالی.. من خودم اندومتریوز دارم چند وقته سالم خوری و ورزش شروع کردم تازه یه ماه و نیمه ولی تاثیرشو دارم میبینم... مثلا گوشت قرمز ک به ظاهر موادغذایی مفیدی هست برای من ضرر داره.. مثلا من اندومتریوز از استروژن تقویت میشه و سویا استروژن رو زیاد میکنه.. خلاصه خودت ببین چی خوبه چی بده... مثلا یه سری چیزا مثل سوسیس کالباس نوشابه شیرینی اینا ک برا همه ضرر داره رو قط کن من نوشابه و سوسیس کالباس رو صفر کردم ولی پیتزا با پنیر کم چرب با مرغ درست میکنم خیلی خوشمزه میشه... شیرینی ماهی یبار خلاصه فقط اصلاح سبک برای ماها جوابه ک درمان قطعیمون کشف نشده
خیلی ممنونم که اینقدر با حوصله تجربهتو گفتی 🤍مرسی، حتماً سبک زندگیم رو جدیتر میکنم 🌱
قربونت عزیزم... ببین میدونم سخته وااااقعا سخته من خودم خیلیییی شکمو ام و قناد هم هستم فک کن دیگچقد شیرینی و اینچیزا میخوردم🤣الان یه ماه نوشابه سوسیس کالباس شیرینی نخوردم... حتی بخاطر پیتزا بیرونی گریه کردم🤣ولی ارزش داره بجنگ تو میتونی🙏❤️🥰