2789
عنوان

پانیک شدید

185 بازدید | 19 پست

تروخدا کمکم کنید من ۲۱ سالمه پدربزرگم فوت شده ترس شدید از مرگ دارم میگم بمیرم فراموش میشم میرم تو قبر هنوز دانشگاه نرفتم هیچ کاری نکردم قلبم ضربان بالا قفسه سینم درد گرف هی میگم چرا فشار بیارم قلبم از کار بیوفته که چی بشه فکر مرگ کنم سنی ندارم از طرفی دست خودم نیست تروخدا چیکار باید کنم قرص سیتالوپرام هم میخورم هیچ تاثیر ندارع تروامام زمان هرکی می‌دونه راهنمایی خوب کنه حالم الان بده هی فکر قبر میاد جلو چشام بخدا جیگرم دارم میسوزه دختر عموم میبینم به مرگ فکر نمیکنه یا فکر اینکه نامزدی بهم زدم چیکار کردم اون رفت نامزدی کرد چرا حالمو بخاطر پانیک بمیرم تروخدا راهنمایی کنید حس مردن دارم قلبم درد گرف میسوزه داغ شده😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پاشو یکم آب خنکو گلاب بخور عزیزم فقط به این فک کن که خدا مراقب هممونه نمیزاره هیچ اتفاق بدی واست بیو ...

بخدا قرص سیتالوپرام هم میخورم چیه اینجوری شد کاش اصلا خبر فوت کسی نشنوم من یا نرم سر قبر خدا چیکار کنم گیگرم

بخدا قرص سیتالوپرام هم میخورم چیه اینجوری شد کاش اصلا خبر فوت کسی نشنوم من یا نرم سر قبر خدا چیکار ک ...

درکت میکنم عزیزم ولی همش باخودت بگو قرارنیس هیچ اتفاق بدی بیوفته قرآن بخون صلوات بفرس

بعدم کسی که مرده ،زنده نیس ک بزارنش تو قبر بفهمه جسمش تو قبره

عزیزم میشه کاری کنی😭😭😭😭😭تا کی اینجوریم چرا قرص سیتالوپرام تاثیر نمیزاره رو پانیک 

پنیک نشدی اینقد تلقین نکن کاری که گفتم رو انجام بده سیتالو پرام رو کی بت داده؟

پس چی بوده پنیک شدم بخدا چون بعدش شل میشه قفسه سینم درد نمیکنه وقتی یهو فکرش میاد ذهنم همین الان فکرش اومد درد گرف باز سیتالوپرام نزدیک دو سه هفته میشه

سلام عزیزم 

ناراحت نباش 

یه گروه هست  بچه های نی نی سایت عضون،مخصوص ‌بچه هایی ‌که پنیک‌میشن

خواستی پیام بده بهت لینکشو ‌بدم

باید با روان درمانی ودارو کنترل کنی 

نگران نباش این فقط یک حس زودگذره خوب میشی

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
عزیزم میشه کاری کنی😭😭😭😭😭تا کی اینجوریم چرا قرص سیتالوپرام تاثیر نمیزاره رو پانیک 

سرخود دارو نخور بدتر میشه برو پیش روانشناس ،اگه نیاز باشه خودش ارجاع میده روانپزشک

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
پس چی بوده پنیک شدم بخدا چون بعدش شل میشه قفسه سینم درد نمیکنه وقتی یهو فکرش میاد ذهنم همین الان فکر ...

پنیک خیلی خیلی وحشتناک تر از اینه

ایشالا هیچ وقت واست اتفاق نیفته 

با دکترت مشورت کن هم واسه سیتالوپرام 

هم اینکه بهت پروپرانول بده