2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 70 پست

به خاطر عقب افتادن و اینا نرو تو این مسیرها اگه واقعا عاشق این رشته ای و واقعا کارشو دوس داری برو قبلش هم حتما با چند تا پزشک صحبت کن که حتما کار کرده باشند ازین دانشجو بلاگرای پزشکی نه ها 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه با لیسانسم نمیتونم وارد رشته ای پطشکی بشم کاش مسشد از خدام بود ک

عزیزم ی ازمونی هست به اسم ازمون لیسانس به پزشکی

سرچ کن ببین

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

رو کتاب درسی سه پایه کاملا مسلط شو تا آخر شهریور یازدهم و دوازدهم برا نهایی مهمن و دهمم که پایس باید بلد باشی

بعد از مهر با یه آزمون جلو برو همزمان شبا یکی دو ساعتم رو نهایی کار کن

کتاب کمک درسی و تست سطح خودت انتخاب کن

آزمون سطح خودت

تلاش کن خیلی

و تلاش وقتی ارزش داره که هدفمند باشه و‌ درست باشه

اخه با لیسانسم نمیتونم وارد رشته ای پطشکی بشم کاش مسشد از خدام بود ک

طی تبصره جدید میتونید شرکت کنید ولی خیلی سخته بیوشیمی و فیزیولوژی و ایمونو خوندن

کنکور راحت تره.

معجزه کن صبر مرا 
ببخش انقدر سوال میپرسم ببین من امتحان نهایی رو سال دیگه دادم تموم شد بعد دوماه بعد کنکوره اگه کنکورو ...

برای پزشکی باید۷سال درس بخونی تا بشی عمومی 

عمومیم حقوق عادی مثه همه شغلای دیگ میگیرن 

باید بخونی بر تخصص 

اگ تخصصت بگیره معروف باشی اونوقت ب درامد میرسی بنی در اصل بعد ۱۱ ۱۲سال

اسی اینم بگم خدا شاهده رشته تجربی بدرد نمیخوره و به زحمتش نمی ارزه مگر بری دندون بخونی یا فیزیوتراپی ...

شما رشتت تجربی بوده ؟راضی نیستی.دندون پزشکیم شرایطش مث همون پزشکیه اره؟

طی تبصره جدید میتونید شرکت کنید ولی خیلی سخته بیوشیمی و فیزیولوژی و ایمونو خوندن کنکور راحت تره.

یعنی میگی از طریق کنکور راحتره تا اینکه ازطریق لیسانسم برم؟

شما رشتت تجربی بوده ؟راضی نیستی.دندون پزشکیم شرایطش مث همون پزشکیه اره؟

آره . نه اینکه بخوام ناشکری کنم ولی رشته های علوم پزشکی اونی نیست که مردم فکر میکنن فرهنگیان خیلی بهتره برای خانما

درمورد دندون ، نه شرایطش بهتره هم درسش کمه هم درآمدش بیشتر

✊🏻🇮🇷

نمیگم معجزه ولی همین دو ماه هم زمان خوبیه نا امیدش نکن

گلم حتی دوماهم نیست. ۷ و ۸ تیر کنکوره. ۴۵ ، ۴۶روز تقریبا مونده. تو این مدت با پایه صفر نمیشه پزشکی اورد عمرا. ایشون لیسانس دارن یعنی از درس دبیرستان حداقل ۴ سال فاصله گرفتن البته سنشون که بیشتره. قطعا هیچی یادشون نیست. ۲۴ فصل زیست ، ۱۰ فصل شیمی ، ۷ فصل زمین شناسی ، ۱۱ فصل فیزیک ، ۸ فصل ریاضی اینا خودش میشه ۶۰ تا فصل فقط دروس اختصاصی. ایشون نهایی هم باید بدن پس عمومیا هم هست. ۳ درس زبان ، ۱۰ درس دینی ، ۴ درس عربی ، ۱۶ درس ادبیات ، ۱۴ درس سلامت ، ده درس هویت. ۵۷ فصل عمومی. نهایی هام مثل قبل نیست آبکی باشه باید خوب و زیاد خونده باشی.

ایشون تو ۴۰ و خرده ای روز چجوری میخوان ۱۱۷ تا فصل رو بخونن و به تسلط برسن وقتی از درس فاصله هم گرفتن؟ پزشکی که نمیشه با درصدای پایین قبول شد مگر با سهمیه.

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
یعنی میگی از طریق کنکور راحتره تا اینکه ازطریق لیسانسم برم؟

برای من که توی رشته‌های علوم پایه درس خوندم و کلی از کتابای پزشکی خوندم اگه بخوام برم پزشکی کنکور شرکت میکنم... لیسانس به پزشکی پذبرشش خیلی کمه...

توی نت تبصره جدید رو بخونید. اگه پرستاری یا فیزیو بودید میگفتم برید لیسانس به پزشکی شرکت کنید

معجزه کن صبر مرا