2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 70 پست
شما رشتت تجربی بوده ؟راضی نیستی.دندون پزشکیم شرایطش مث همون پزشکیه اره؟

یه چیز دیگه هم بگم 

من خودم با علاقه تو دبیرستان رفتم تجربی ولی اونقدر به خاطر  کنکور اذیت شدم این علاقه از بین رفت و کم شد

✊🏻🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم این تبصره جدید دراومده؟؟؟ اگه قرار سال دیگه شرکت کنم کنکور حتما باید یازدهم نهایی رو شرکت کنم ...

بله دیگع 

قرار بود از اول هم ، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ فقط دوازدهم نهایی باشه

۱۴۰۴ دوازدهم ویازدهم

۲۴۰۵ هر سه پایه

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
اخه میدونی لیسانس علوم تربیتیم ک ب هیچ دردی نخورد و نتونستم توش موفق بشم از بیکاری و بی پولیو سر درگ ...

پزشکی اینطوری نیست که بری سریع به درآمد برسی

باید اول ۷ سال بخونی فقط دکتر محسوب بشی، باکلی سختی و شیفت و اینا

بنظرم فرهنگیان بهتره،از همون اول حقوق هم داره

خوب پزشکی اخرین شغل برای رسیدن ب درامده🤦 ببین میتونی دوباره۱۰/۱۱سال تحمل کنی  اگ میتونی ک بس ...

ن اخه رشته خودم معلمیه هر ساله ازمون استخدامیش چن نفر بیشتر تو شهر ما نمیخوام ک درصد قبولی من صفره سهمه ایام ک خدا بده برکت الویتن

ببخش انقدر سوال میپرسم ببین من امتحان نهایی رو سال دیگه دادم تموم شد بعد دوماه بعد کنکوره اگه کنکورو ...

۷ سال باید بخونی که بشی دکتر عمومی

بعد دوباره باید بخ نی تا تخصص بگیری مثلا دکتر قلب بشی‌یا ....

ببینید پزشکی اسمش قشنگه ولی انگار شما چیی زیادی ازش نمیدونید، شیفت های طاقت فرسا و درس خوندن ها ی شدید

همه توقع دارن بعد کنکور راحت بشن یا حداقل درس خوندنشون سبک بشه، تو پزشکی باید بدتر بشینی تازه بخونی

ن اخه رشته خودم معلمیه هر ساله ازمون استخدامیش چن نفر بیشتر تو شهر ما نمیخوام ک درصد قبولی من صفره س ...

پزشکیم همینطوره خواهرم 

یا خیلیییی باید درست قوی باشه ک بتونی سه رقمی بیاری 

یا سهمیه داشته باشی منو امثال من ک درسشون عادیه دیگ پزشکی و اینا فک نمیکنیم صرفا کنکور میدیم ببینیم چی میاریم🤦

خب میگم ازمون لیسانس ب پزشکی بده

ازمون لیسانس به پزشکی قبول شدنش از کنکورم سخت تره کلا یه دانشگاه برگزار میکنه ظرفیتشم خیلی محدوده مصاحبه هم داره اگر اشتباه نکنم کلا ۱۰ نفر اینطورا میگیرن. بعدم منابعش از خود دروس پزشکیه بیشتر برا کسی مناسبه که لیسانس رشته مرتبط مثل پرستاری ای مامایی ای چیزی داشته باشه. نه ایشون. تازه شرط معدل و شرط سنی هم داره . اگر اشتباه نکنم سقف سنیش ۲۷ عه ایشون همین الان ۲۷ ان.

خوب پزشکی اخرین شغل برای رسیدن ب درامده🤦 ببین میتونی دوباره۱۰/۱۱سال تحمل کنی  اگ میتونی ک بس ...

رشتم علوم تربیتیه چجوری برم رشته فرهنگیان باید چیکار کنم بنظرت فرهنگیان بهتراز پزشکی

کسی که یازدهم رو‌نهایی نمیده چی میشه نمیزارن شرکت کنه تو کنکور؟

وقتی یازدهمو نهایی ندی ینی برا یازدهمت سابقه تحصیلی نداری. ترازت خیییییلی میاد پایین. دیگه نمیتونی رشته تاپ بیاری 

اره

اگه دنبال درآمدی پزشکی نرو 

پزشکی رو ادم از ۱۸ شروع کنه تازه تو ۴۰ سالگی به درامد بالا میرسه. تازه اگه واقعا تلاش کنه و تخصص تاپ بیاره و اینا.

شما الان ۲۷ ای دیگه ۵۰ سالگی تازه میخوای به درامد برسی. برو یه رشته ای که زود بازده تر باشه. مثلا دندون تو تاپ ها زود بازدهه. اما قبولیش از پزشکیم سخت تره. اگرم نمیتونی اینارو بیاری برو پرستاری و اینا

اخه میدونی لیسانس علوم تربیتیم ک ب هیچ دردی نخورد و نتونستم توش موفق بشم از بیکاری و بی پولیو سر درگ ...

عزیزم شروع کن قوییی مطمئن باص بهش میرسی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن