2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 70 پست
برا همین شما باید برای سال بعد هم دوازدهم هم یازدهم رو برید امتحانات نهاییش رو بدید. در نتیجه یازدهم ...

یعنی مثلادهم یازدهم دوازدهم و میتونم امتحان نهایشش رو یجا بدم یا ن مثلا یسال ده یسال دوازدهم یسالم یازدهم ؟منظورم اینه بخونم برا نهایی سال دیگه کلا امتحان میدم میرم برا کنکور یا ن باید هر پایه رو سالیانه امتحان بدم😢

برای امسال که نمیرسی دوماهم نمونده تا کنکور هیچی دیگه از الان باید بشینی بخونی برا سال بعد. باید کی چند سکت ...

ببخش انقدر سوال میپرسم ببین من امتحان نهایی رو سال دیگه دادم تموم شد بعد دوماه بعد کنکوره اگه کنکورو قبول شم میتونم برا پزشکی بخونم دیگه اره؟؟؟؟؟بعد برا پزشکی چن سال باید درس خوند؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی مثلادهم یازدهم دوازدهم و میتونم امتحان نهایشش رو یجا بدم یا ن مثلا یسال ده یسال دوازدهم یسالم ی ...

نه میتونی همرو تو یسال بدی 

اما دهم برا سال بعد نمیاد برا سال بعدش میاد یعنی ۱۴۰۵

برا ۱۴۰۴ فقط دوازدهم یازدهمه

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

فکر کنم بتونی ایسانس به پزشکی شرکت کنی

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

ببخش انقدر سوال میپرسم ببین من امتحان نهایی رو سال دیگه دادم تموم شد بعد دوماه بعد کنکوره اگه کنکورو ...

سال بعد خرداد نهایی هارو بدی تیرم کنکورو میدی اگر پزشکی قبول بشی ، اره دیگه میری پزشکی 

پزشکی ۷ ساله گلم. البته ۷ سال بخونی میشی پزشک عمومی. بعدش اگر تخصص بخوای دوباره باید آزمون دستیاری بدی تخصص قبول بشی تخصص هام دیگه هرکدوم تعداد سالاش متفاوته بیشترینش ۵ عه اغلب ۴ ساله ان تقریبا. البته برای تمومی ۲ سالم باید طرح اجباری بری برا تخصصم باز باید طرح بری که حداقل ۲ سال رو هست. یعنی حدود ۴ سال طرح داری. اگر تو عمومی استریت شده باشی طرح عمومی رو هم بعد از تخصص میری یعنی هردوتا طرحارو بعد تخصص میری. اگر نه ، قبل از تخصص باید دوسال طرح عمومیت رو بری 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
نه میتونی همرو تو یسال بدی  اما دهم برا سال بعد نمیاد برا سال بعدش میاد یعنی ۱۴۰۵ برا ۱۴۰۴ فق ...

عزیزم این تبصره جدید دراومده؟؟؟

اگه قرار سال دیگه شرکت کنم کنکور حتما باید یازدهم نهایی رو شرکت کنم ؟؟ 

سال بعد خرداد نهایی هارو بدی تیرم کنکورو میدی اگر پزشکی قبول بشی ، اره دیگه میری پزشکی  پزشکی ...

کسی که یازدهم رو‌نهایی نمیده چی میشه نمیزارن شرکت کنه تو کنکور؟

لیسانسم علوم تربیتی

خب میگم ازمون لیسانس ب پزشکی بده

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

نه میتونی همرو تو یسال بدی  اما دهم برا سال بعد نمیاد برا سال بعدش میاد یعنی ۱۴۰۵ برا ۱۴۰۴ فق ...

پس بااین حساب ۱۴۰۴باید امتحان نهایی بدم برا یازدهم دوازدهم ۱۴۰۵امتحان دهم بعد تو همون سال ۱۴۰۵ کنکور بدم عزیزم؟؟؟یا ن کنکورو همون ۱۴۰۴ میتونم بدم

اخه میدونی لیسانس علوم تربیتیم ک ب هیچ دردی نخورد و نتونستم توش موفق بشم از بیکاری و بی پولیو سر درگ ...

میتونید اموزگاری شرکت کنید

ولی اگه تصمیم به کنکور دارید و معدلتون پایینه باید ترمیم معدل شرکت کنید الان ۵۰ درصد معدل تاثیر قطعی داره.

معجزه کن صبر مرا 

بری ارشد و دکترا بگیری راحت تره

اگه این سوال رو سال ۱۴۰۱  میپرسیدی میگفتم قطعا کنکور بده ولی الان بخوای ، باید ۲ پایه رو مجدد امتحان بدی خود کنکورم هست 

شما هم که از درس دور بودی کارت سخت تر از بقیه است 

باز فکر کن ببین چی بهتره

✊🏻🇮🇷