2777
2789
مث خانم کلاس اول حرف میزنی خدایش😑😂😂

خب دیگه 

خودت باعث شدی ازت انتظار بیشتری داشته باشم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی خب من زود متونم کلیه پیدا کنم چون ت پیشمی میتونم از کلیت استفاده کنم 😂😂

نخیر مرسی از کیسه خلیفه نبخش     

اصلا نزدیکم بشی جیغ میزنماااا     

اگه زیاد پا پیچ ام بشی یه کلیه ایی بهت میندازم تا آب روغن قاطی کنی     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
اره برا همی بم مگین فیلسوف خانم 😏😂😂😂 اینو نمدونم 😂😂

اوم یک دو سه امتحان میکنم....

خب وصل شد

سرکار خانم فیسلوف میشه لطفا از موفقیتاتون بهمون بگید؟

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
جانمی قربان 😂😂

تی بلا می سر

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
نخیر مرسی از کیسه خلیفه نبخش       اصلا نزدیکم بشی جیغ میزنماااا     ...

وایی میبرمت خونه ی مافیا دیگ نمتونی جیغ بکشی 😂هیچکی صداتو نمیشنوه 

خودش ی کلیس الماس ک نیس بعدشم فق چن ماه بم قرض بدع همین😢💔😂😂

اوم یک دو سه امتحان میکنم.... خب وصل شد سرکار خانم فیسلوف میشه لطفا از موفقیتاتون بهمون بگید؟

موفیقتم از اونجایی شروع شد ک اولین بار در نی نی سایت اومدم 🙂😂😂

وایی میبرمت خونه ی مافیا دیگ نمتونی جیغ بکشی 😂هیچکی صداتو نمیشنوه  خودش ی کلیس الماس ک نیس بع ...

چقدر تو خطرناکی دختررر     اصلاااا روم ریپلای نزن وااقعا پشمام ریخت     

آقااا شما میخوای کلیه اتو بدی من کلیه هامو مثل بچه هام دوست دارم...خواستی مشتری برای کلیه هات پیدا میتونم کنم...بقول خودتون وقتی الماس نیست پس بده بفروشیم فقط ده درصد از فروشش میبرم     خواستی توی بازار سیاه برات یه کلیه دست دوم پیدا کنم مشتری شی     فقط جون عزیزت دست از سر کچل ما وردار

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
چقدر تو خطرناکی دختررر     اصلاااا روم ریپلای نزن وااقعا پشمام ریخت     & ...

ن فق خطرناک😈😂😂

وای بچمم الان بدون پشمه😨😂😂😂

ده درصددددد!!!!!!! یک تومنم نمیدم😒😂

کلیه دست دوم فایده نداره یکی جدید مخام مثل کلیت تمیز تمیززز😂😂

ن فق خطرناک😈😂😂 وای بچمم الان بدون پشمه😨😂😂😂 ده درصددددد!!!!!!! یک تومنم نمیدم😒😂 کلیه دست ...

تاحالا آدمخوار شنیده بودیم ولی کلیه خوار مثل شما ندیده بودیم     

آقااا دست به کلیه من بزنی جفت کلیه هاتو با 50 درصد آف میدم بره     

ده درصد گفتم مشتری شی...نخواستی همون بده غریبه گرون ازت بگیره کلیه هم اینجوری گیرت نمیاد...

شما مشتری نیستی اصلااا     

توی دنیا کلی کلیه دست نخورده تمیز هست نمونش خود کلیه شما سولفیس عزیز     

تاحالا آدمخوار شنیده بودیم ولی کلیه خوار مثل شما ندیده بودیم       آقااا دست به ک ...

خدایشش کلیه خوار هستتت ت جزیزه افریقیا 😂😂

میزنم مگ زورهههههه😈

خاکککککککککککککککککک‌ک باش اصن کلیه تو بدع ب من   بعد منو تو شریک میشیم ت شرکت 🖒🙂😂

هستممممم

ولی کلیه تو تمیز ترعع😒😂😂

خدایشش کلیه خوار هستتت ت جزیزه افریقیا 😂😂 میزنم مگ زورهههههه😈 خاکککککککککککککککککک‌ک باش اصن کل ...

نه دیگه شما دنبال کلیه دادن هستی حاشا نکن...

شما کلیه اتو بده من شرکت که هیچ...برات قصر میسازم     

نه نمیذارم دست به کلیم بزنی...هرموقع کلیه اتو دادی من دست بزنم اونوقت شاید یک عکسی رادیولوژی چیزی ازش بهت دادم فیض ببری     

نه والا کلیه شما هم خوشگل تره هم جذاب تره و هم ظاهرا راحت تر به فروش میرسه که شما قصدشو داشتین...

تازه مایه کاری حساب کردم یکمی دیگه چونه بزنی 10 درصد سودو میکنم 40 درصد شوخیم ندارم باهات     

نه دیگه شما دنبال کلیه دادن هستی حاشا نکن... شما کلیه اتو بده من شرکت که هیچ...برات قصر میسازم &nb ...

اصن کلیه فردوسی میگیرم بهترع 😒😂

کلیت پر از ویروس هس 😒

کلیه فردوسی تمیززز 🖒😂ولی پشیمان میشی اقااا جان😒💔😂

اصن کلیه فردوسی میگیرم بهترع 😒😂 کلیت پر از ویروس هس 😒 کلیه فردوسی تمیززز 🖒😂ولی پشیمان میشی اق ...

هرچیزی که باعث بشه دست از کلیه ما ورداری درسته...اصلا کلیه ما میخورتت     

بله خواستی برات جور اش کنم فقط بگم 50 درصد میبرم     اگرم بخوای برات کلیه پیدا کنم یه درصدی میبرم ولی ناچیز تا مشتری شی...

فعلا شما داری سر راه معامله میای...افرین دختر خوب