2777
2789
هرچیزی که باعث بشه دست از کلیه ما ورداری درسته...اصلا کلیه ما میخورتت       بله خ ...

ولی کلیه فردوسی خیلی کار داره باید فردوسی از قبرش در بیاری بع کلیه شو برداری ب کلیت ترجیح میدم بهترع 🖒😏😂

ولی کلیه فردوسی خیلی کار داره باید فردوسی از قبرش در بیاری بع کلیه شو برداری ب کلیت ترجیح میدم بهترع ...

سولفیس خانم بنظرت استخوون های فردوسی هستن که کلیه اش باشه     آقااا اصلا هیچی بهت نمیدم درصدم بهت نمیدم...

دستتم بره روی کلیه ام دستتو میبرم میدم بازار سیاه میفروشم پولشم میبرم باهاش لامبورگینی میخرم....خودت خواستی کیومرث   

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سولفیس خانم بنظرت استخوون های فردوسی هستن که کلیه اش باشه     آقااا اصلا هیچی بهت نمید ...

منطقیه 😂😂😂🙂

باید بدیییی 

مگ با دستم میش پول گرفت؟:/😂😂

فکنم ت زن نداری ک تورو با دمپایی بزنه😒😂😂

منطقیه 😂😂😂🙂 باید بدیییی  مگ با دستم میش پول گرفت؟:/😂😂 فکنم ت زن نداری ک تورو با دمپایی ...

هییییییییییییچ زنی قدرت اینو نداره دستش روی من بلند شه     (آره ارواح عمم) خداروشکر زن ندارم و تاحالا کسی گولم نزده

بله با دست که هیچ با اون زبون دو کیلومتریتم میشه فروختش و پول در اورد امروزه از همه چی میشه   

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
هییییییییییییچ زنی قدرت اینو نداره دستش روی من بلند شه     (آره ارواح عمم) خداروشکر زن ...

😂😂خاککک خدایش روبیکا داری ک بیام بزنمت 

جان من پ بزار پات و قلبت بفروشم پول خوبی میگیرم 😢😂

😂😂خاککک خدایش روبیکا داری ک بیام بزنمت  جان من پ بزار پات و قلبت بفروشم پول خوبی میگیرم 😢😂

نههه مرسی دوست ندارم خونت گردنم بیوفته       

اصلا میدونی چیه؟؟ آدم قدرتمند روی ضعیف تر از خودش دست بلند نمیکنه...میسپارمت به خدا و اهل بیت اگه دستت قسمت من باشه انشالله پولش به حسابم میاد     

اعتماد ب سقفت خداسس  ببا ب من میگن عسل گودرتمند بع میگی ضعیف😂😂

واااقعا تلسیییییدممممم     

آقااا من گزینه دوم رو انتخاب میکنم و فراره....واقعااا عسل گووودرتمند کمرمو شکوند...نزدیکم بشی به پدر و برادرت میگما     

تففف  اره ارهه😏😏😏😏😏😏😏😂😂😂😂😂

مرسی از اینکه وقت گذاشتی و دلمونو شاد کردی...واقعا انصافا دختر باحال و خونگرمی هستی

انشالله که حال دلت همیشه شاد باشه خانم عسل گدررت مند     

مرسی وقت گذاشتی دوست عزیزم...انشالله همیشه اینقدر شاد و پر انرژی باشی موفق باشی

عه کجااا ممدقولی 

دیگه با اجازتون رفع زحمت بکنم...زیادی شد کمی...

عععع چه جالب اتفاقا ممد ام هستم     

مزاحمتون نمیشم...خوش حال شدم از آشنایی و همکلامیتون