عسیل مدیر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 123 عنوان فیلسوفم 🙂😂💖 | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 41 پست نظرتون چیع کلیه مو بفروشم بع ی شرکت بخرم بع از اول کلیمو میخرم 🙂😂 1403/02/23 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 123 هرچیزی که باعث بشه دست از کلیه ما ورداری درسته...اصلا کلیه ما میخورتت بله خ ... ولی کلیه فردوسی خیلی کار داره باید فردوسی از قبرش در بیاری بع کلیه شو برداری ب کلیت ترجیح میدم بهترع 🖒😏😂
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 ولی کلیه فردوسی خیلی کار داره باید فردوسی از قبرش در بیاری بع کلیه شو برداری ب کلیت ترجیح میدم بهترع ... سولفیس خانم بنظرت استخوون های فردوسی هستن که کلیه اش باشه آقااا اصلا هیچی بهت نمیدم درصدم بهت نمیدم...دستتم بره روی کلیه ام دستتو میبرم میدم بازار سیاه میفروشم پولشم میبرم باهاش لامبورگینی میخرم....خودت خواستی کیومرث با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
عسیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 123 سولفیس خانم بنظرت استخوون های فردوسی هستن که کلیه اش باشه آقااا اصلا هیچی بهت نمید ... منطقیه 😂😂😂🙂باید بدیییی مگ با دستم میش پول گرفت؟:/😂😂فکنم ت زن نداری ک تورو با دمپایی بزنه😒😂😂
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 منطقیه 😂😂😂🙂 باید بدیییی مگ با دستم میش پول گرفت؟:/😂😂 فکنم ت زن نداری ک تورو با دمپایی ... هییییییییییییچ زنی قدرت اینو نداره دستش روی من بلند شه (آره ارواح عمم) خداروشکر زن ندارم و تاحالا کسی گولم نزدهبله با دست که هیچ با اون زبون دو کیلومتریتم میشه فروختش و پول در اورد امروزه از همه چی میشه با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
عسیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 123 هییییییییییییچ زنی قدرت اینو نداره دستش روی من بلند شه (آره ارواح عمم) خداروشکر زن ... 😂😂خاککک خدایش روبیکا داری ک بیام بزنمت جان من پ بزار پات و قلبت بفروشم پول خوبی میگیرم 😢😂
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 😂😂خاککک خدایش روبیکا داری ک بیام بزنمت جان من پ بزار پات و قلبت بفروشم پول خوبی میگیرم 😢😂 نههه مرسی دوست ندارم خونت گردنم بیوفته اصلا میدونی چیه؟؟ آدم قدرتمند روی ضعیف تر از خودش دست بلند نمیکنه...میسپارمت به خدا و اهل بیت اگه دستت قسمت من باشه انشالله پولش به حسابم میاد با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
عسیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 123 نههه مرسی دوست ندارم خونت گردنم بیوفته اصلا میدونی چیه؟؟ آدم قدرتم ... اعتماد ب سقفت خداسس ببا ب من میگن عسل گودرتمند بع میگی ضعیف😂😂
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 اعتماد ب سقفت خداسس ببا ب من میگن عسل گودرتمند بع میگی ضعیف😂😂 واااقعا تلسیییییدممممم آقااا من گزینه دوم رو انتخاب میکنم و فراره....واقعااا عسل گووودرتمند کمرمو شکوند...نزدیکم بشی به پدر و برادرت میگما با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
عسیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 123 واااقعا تلسیییییدممممم آقااا من گزینه دوم رو انتخاب میکنم و فراره....واقعاا ... تففف اره ارهه😏😏😏😏😏😏😏😂😂😂😂😂
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 تففف اره ارهه😏😏😏😏😏😏😏😂😂😂😂😂 مرسی از اینکه وقت گذاشتی و دلمونو شاد کردی...واقعا انصافا دختر باحال و خونگرمی هستیانشالله که حال دلت همیشه شاد باشه خانم عسل گدررت مند مرسی وقت گذاشتی دوست عزیزم...انشالله همیشه اینقدر شاد و پر انرژی باشی موفق باشی با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
عسیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 123 مرسی از اینکه وقت گذاشتی و دلمونو شاد کردی...واقعا انصافا دختر باحال و خونگرمی هستی انشالله که حال ... عه کجااا ممدقولی
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 عه کجااا ممدقولی دیگه با اجازتون رفع زحمت بکنم...زیادی شد کمی...عععع چه جالب اتفاقا ممد ام هستم مزاحمتون نمیشم...خوش حال شدم از آشنایی و همکلامیتون با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...