از وقتی بچه م به دنیا اومده دیگه شوهرم نمیره سرکار مثلا تو یه ماه شاید ۱۰روزشو بره . قبل از این که به دنیا خیلی کار خوب بود شوهرم هر روز میرفت سرکار درامدشم خوب بود . شغلشم بناییه ولی صفرتا صد کارای ساختمانی رو انجام میده حتی تو دیوارم اگهی میزنه ولی کسی بهش زنگ نمیزنه. الان ۵ماهه که وضعمون اینه همش تو خونه کنارم خوابیده😭😭چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نچسبون ب بچت کارهای ازاد خصوصا بنایی سه چهار ماه اول سال همینه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
الان مردم مشکل مالی دارن کمتر کار بنایی میکنن به بچه ربطی نداره کار آزاد هم همینه یه وقت خوبه یه وقت نه واسه همه همینه .شوهرت باید بتونه زرنگ باشه مشتری گیر بیاره تو سنجاق و استادکار ثبت نام کنه آگهی چاپ کنه بزنه به دیوارو..
خداروشکر دوروزه ساخت و سازمون تموم شد گچ کار میخواستیم به چند نفر گفت تا بالاخره یکی پیدا شد اومد همه شون سرشون شلوغ بود چطوره ک همسر شما بیکاره!!!بسپارید به دوست و آشنا معرفیش کنه
انشالله که کار خوب و زیاد گیرش بیاد و زندگیتون رونق بگیره
دیگه این حرفو نگو از خودت که مادرشی شرم داشته باش و نگو این حرفو
حتی اگه کسی بگه باید بزنی تو دهنش نه که خودت بگی
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️