از وقتی بچه م به دنیا اومده دیگه شوهرم نمیره سرکار مثلا تو یه ماه شاید ۱۰روزشو بره . قبل از این که به دنیا خیلی کار خوب بود شوهرم هر روز میرفت سرکار درامدشم خوب بود . شغلشم بناییه ولی صفرتا صد کارای ساختمانی رو انجام میده حتی تو دیوارم اگهی میزنه ولی کسی بهش زنگ نمیزنه. الان ۵ماهه که وضعمون اینه همش تو خونه کنارم خوابیده😭😭چیکار کنم
خیلی دروغگویی تو که چند روز پیش خواستگار داشتی و نگران بودی دو بار از پشت به فلان فامیلتون دا ...
واقعا؟!؟!
تف
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️