2777
2789
عنوان

بچه ی بد قدم 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5258 بازدید | 216 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی دروغگویی  تو که چند روز پیش خواستگار داشتی و نگران بودی دو بار از پشت به فلان فامیلتون دا ...

واقعا؟!؟! 

تف 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

این که شوهرت مشکل پیداکرده ربطی به بچه ی پاک ومعصوم نداره .ازالان پدرومادرش اینطوری بگن خیلی بده .کاری نکنیدبقیه هم این صف روبه بچتون بچسبونن 

اگه به خداودعااعتقادداری هرشب حدیث کساءبخون تامشکلت حل بشه .یعنی نذربکن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
انشالله ما که ۵ماهه از این بچه خیری ندیدیم

تاپیکای قبلیت چی میگن 

رابطه از پشت با فامیل و... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خواهر من ۵ماهه اومده دریغ از روزیش تازه روزی ماروهم خشک کرده عمرا تو عمرم شوهر ۵ماه بیکار نبوده همش ...

کفرررر نگووووو تورو ب جدت قسم 

خدا ی طوری میگیرتش ازت ک تا قیام قیامت بگی خدایا غلط کردم 

نگوووو خاهر 

نگوووو 

بترس از خدا 

بر خدا گرفتنش کاری نداره ولی خودشو با ما بنده های بی عقل نمیگیره 

نگووووووو

خیلی دروغگویی  تو که چند روز پیش خواستگار داشتی و نگران بودی دو بار از پشت به فلان فامیلتون دا ...

این تایپیک مامانمه گفت بزن نی نی سایت اون رله مشکل خودمه فهمیدی  ؟؟؟