2777
2789
عنوان

بچه ی بد قدم 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5258 بازدید | 216 پست

طفلی اون بچه😕

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ابنکه ذهن تو مثل عروس ما خرابه.بچه فرشته هست.حیف اون فرشته که خدا به تو داده ایینجوری در موردش صحبت کنی.حالا اگه دو هفته دیگه کار همسرت رونق گرفت اون موقع میای چی میگه.بخاطر همینه میگن تا به بلوغ عقلی نرسیدین بچه دار نشین🙃

چه ربطی به بچه داره ....یا کار شوهرت خوب نیست یا قیمت بالا میگیره یا خودش تنبلی می‌کنه یا شهرتون خیل ...

ما تهرانیم شوهدم ۱۵سال سابقه  کار شده باید کار باشه بره یا نه؟؟

ما تهرانیم شوهدم ۱۵سال سابقه  کار شده باید کار باشه بره یا نه؟؟

کار هست خیلی هم هست ، اونم تهران 

البته باید بره محلی که دارن خونه میسازن صحبت بکنه ،معمولا هر سازنده ای تیم خودشو داره 

الان من اصفهانم شوهرم و پدر شوهرم دارن ساختمان میسازن ، خیلی افراد میبینم که دارن میسازن 

بگو بببینم کجاش بی عرضه ست ؟ نمیره سرکار میگن هیچ مهندسی بهش زنگ نمیزنا نمیگه بیا سرکار 

الان همه اینا تقصیر اون طفل معصومه؟بره سراغ ی کار دیگه تا وقتی ک واسه ساختمون بش زنگ بزنن

تیکر بارداری نیست!

عزیزم جالبه که همسر شما  اهل کاره و می فرمایید کار نیست

ما دو سال که شمال کار بنایی داریم، هر بنایی که برامون اومد کار یک ماهه رو 4 ماه طولش داد، اعصابمونو خورد کرد،  از هفته پیش هم سرامیک کار گرفتیم برای سرامیک حیاط هنوز نیومدن سر کار، بهونه بارون داشتن دو روز هم که افتابیه نیومدن هنوز

می دونم حرفم ربط به تاپیکتون نداشت ولی دوست داشتم یه جا درد دل کنم، اینجا دیگه دلم باز شد