2777
2789
عنوان

ایران...

406 بازدید | 31 پست

حستون  نسبت به ایران رو تو یه کلمه یا یه جمله توصیف کنین  

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس یه مادر مهربون رو میده بهم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
به معنای واقعی کلمه وطنمه! و دوستش دارم و به همه کشور های اروپایی ترجیح میدم

چه خوب  

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
حس یه مادر مهربون رو میده بهم

به عنوان یک انسان برای پيشرفت خودش و فرهنگش تلاش می کنم. اما حس خاصی بهش ندارم 

از نظر من همه ما تو کل سیاره زمین انسانیم و وطن مون زمین هست و بعد هم بابد بعد از مرگ کوچ کنبم به سیارات آسمان های دیگه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حس غرور نسبت به اصالتم

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

ایران رو که با یه کلمه نمیشه توصیف کرد یه دریا حرف دارم واسش ولی چکیده اش اینه که تا آخرین قطره خونم و اخرین نفسم پاش هستم ....

متاسفانه یا خوشلختانه من بی نهایت وطن پرستم ،هیچ جای دنیا جز اینجا نمیتونم زندگی کنم ، وقتی برای سفر احتی ، از کشور خارج میشم با اینکه میدونم کوتاهه و برمیگردم ولی بال بال میزنم تا برگردم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
زخم خورده