2821
2789
عنوان

ایران...

409 بازدید | 31 پست

حستون  نسبت به ایران رو تو یه کلمه یا یه جمله توصیف کنین  

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس یه مادر مهربون رو میده بهم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
به معنای واقعی کلمه وطنمه! و دوستش دارم و به همه کشور های اروپایی ترجیح میدم

چه خوب  

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
حس یه مادر مهربون رو میده بهم

به عنوان یک انسان برای پيشرفت خودش و فرهنگش تلاش می کنم. اما حس خاصی بهش ندارم 

از نظر من همه ما تو کل سیاره زمین انسانیم و وطن مون زمین هست و بعد هم بابد بعد از مرگ کوچ کنبم به سیارات آسمان های دیگه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حس غرور نسبت به اصالتم

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

ایران رو که با یه کلمه نمیشه توصیف کرد یه دریا حرف دارم واسش ولی چکیده اش اینه که تا آخرین قطره خونم و اخرین نفسم پاش هستم ....

متاسفانه یا خوشلختانه من بی نهایت وطن پرستم ،هیچ جای دنیا جز اینجا نمیتونم زندگی کنم ، وقتی برای سفر احتی ، از کشور خارج میشم با اینکه میدونم کوتاهه و برمیگردم ولی بال بال میزنم تا برگردم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
زخم خورده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز